|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους!Ενας φιλος απο ενα αλλο φορουμ θα μου στειλει μπολι απο το δικο του ενυδρειο!Εγω αυτο που θα μου στειλει θα το ριξω μεσα στο ενυδρειο μου η μεσα στο φιλτρο?το ενυδρειο τρεχει απο εχθες που το τελιωσα!Θα μου στειλει το μπολι κι εγω το αφηνω ετσι η πρεπει να βαλω μετα καποιο ψαρι για να ζησουν τα βακτηριδια?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ριξτο απευθειας στο φιλτρο,βαλε μερικα ψαρια ¨η ριχνε τροφη για να "ταιζεις" τα βακτηρια.
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου στειλει/? Με τι και ποσο καιρο θα κανει να ερθει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το κτελ!Τωρα για ποσο δεν ξερω!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο καλυτερα.
Αθηνα δεν μενεις? Βρες απο εδω μπολι. Βαλε αγγελια και πες ακριβως περιοχη για να το μεταγγισεις γρηγορα, (μεσα σε μια ωρα το αργοτερο για σιγουρα) και να μη αφησεις τη σακουλα σε σημειο να κρυωσει το νερο. Ψαρι αμεσως αλλα σταδιακα τα υπολοιπα, για να προλαβαινει να αναπτυσεται η καταλληλη αποικια στο φιλτρο για την αυξανομενη ιχθυοφορτωση.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, καντο δεν χανεις τπτ.
![]() Το πολυ πολυ να χασεις χρονο. (εκτος κι αν εχεις ψαρια σε αστρωτο ενυδρειο, οποτε παιζει να χασεις και τιποτα αλλο) ![]() ΥΓ απο που θα ερθει το μπολι με το κτελ?
|
||||
|
||||
![]()
Ψαρια δεν εχω βαλει..αυτο ρωταω!μετα απο το μπολι πρεπει να βαλω αμεσως ενα ψαρι για να αρχισει να δουλευει η βιολογια?Το μπολι θα ρθει απο Ιωαννινα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Γιαννενα? καλα σου ειπα αστο.
![]() Ουτε μεχρι τη Αρτα δεν θα ζησει ![]() Οσο για το ψαρι απαντηθηκε πιο πανω, αφου μπολιαστει (οχι απο τα γιαννενα) το ενυδρειο σου : "ναι βαζεις ψαρια, αλλα λιγα λιγα" ΥΓ Και τσεκαρεις με μετρησεις (ΝΗ3, ΝΟ2, ΝΟ3) πως παει το στρωσιμο πριν βαλεις αλλο ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
οκ εβαλα αγγελία εδω---> http://www.aquatek.gr/vb/showthread....331#post316331
------------------------- Το μπολι μου ειπε οτι θα φυγει απο εκει στις 12 και θα φτασει αθηνα κατα τις 6!δεν θα αντεξει 6 ωρες ε? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis_k : 30-12-08 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
oxi δεν θα αντεξει και με τόσο κρύο ούτε τα ψαρια δεν αντέχουν,που λέει ο λόγος.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-08 00:17 |
ΜΠΟΛΙ | sv1gfu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-01-08 23:40 |
Μπολι | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-11-07 11:43 |
Ερωτηση!!!!!! | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-05-07 08:45 |
Ερωτηση??? | kontrakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-05-07 22:54 |