|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο ειχα κανει την ιδια ερωτηση στην API (πριν μου δωσεις το link) και μου ειχε απαντησει ενας πολυ ευγενικος κυριος, το μονο που θυμαμαι ειναι σε μερικα τεστ μου τα εδωσε λιγο διαφορετικα
θα ποσταρω το απογευμα οτι μου εστειλε να κανουμε την διασταυρωση αυτο ελαβα εγω σαν απαντηση, η ερωτηση μου ειναι τι σημαινει το LOT που εχουν τα μπουκαλακια each reagent bottle has a Lot # printed on the bottle. The last four digits are the month and year of manufacture. Example: Lot # 28A0108. This is a pH reagent manufactured in January of 2008. Wide Range pH, High Range pH, Ammonia, Nitrate, Phosphate, Copper, Calcium and GH all last for three years. Nitrite and KH will last for four years. Freshwater pH (low range) and Pond Care Salt Level will last for five years. I would not use or trust these kits after they have expired. |
Tags |
ληξη, τεστ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο και Ημ. λήξης! | gwgw | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-08 09:54 |
Ημερομηνία Λήξης τεστ ΑΡΙ | soupia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-04-07 12:13 |
Ημερομηνία λήξης σε ξηρά τροφή | DimmyF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 01-11-06 22:08 |
τεστ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 25-03-05 23:53 |