|
|||
|
|||
![]()
-Σημερα βρεθηκα σε μεγαλο πετ στη Θεσ/κη και ειδα το συγκεκριμενο ενυδρειο.Μου φανηκε καλο και μαλιστα ειδα καπακι με mp σφραγιδες,arcadia λαμπα και εσωτερικο φιλτρο ολοιδιο με τα pickup της eheim,οπως και θερμοστατη.
Το εχει δει καποιος?μηπως ηδη το εχει καποιος και εχει διαθεση για κανενα σχολιο οσον αφορα την ποιοτητα-αξιοπιστια?Επισης κατι ακομη ,ειδα οτι δεν εχει απο κατω αυτο.Δεν ειναι "επικινδυνο" να το στησει κανεις χωρις το συγκεκριμενο πλαισιο? Μηπως ετυχε σ'αυτο που ειδα εγω να μην εχει? -Παρακαλω τα σχολια σας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να το πάρεις.
Το έχω δει και εγώ από κοντά. Γερμανικό προϊόν με επώνυμα αξεσουάρ σε πολύ καλή τιμή. |
|
|||
|
|||
![]()
-Γιωργο επειδη το πηρα ρωταω...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πλαίσιο στο link που έβαλες είναι για να κρύβει το χαλίκι και μόνο.
Δεν έχει να κάνει με την αντοχή του ενυδρείου κλπ. Αν από κάτω δεν έχει τίποτα βάλε του ένα φύλλο φελιζόλ μην σου κάνει κανένα ράγισμα. |
|
||||
|
||||
![]()
το έχω εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν θα παθει τίποτα μην φοβασαι!για το πλαίσιο ο χαλβας έχει δικιο!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν σε 3 τύπους.
Με πλαίσιο που το κρατάει λίγο ψηλά και υποκαθιστά το φελιζόλ. Με πλαίσιο που είναι απλά διακοσμητικό για να κρύβει το προφίλ του χαλικιού. Και χωρίς πλαίσιο (συνήθως DIY) που αναγκαστικά θα βάλεις φελιζόλ. Βλέπεις δεν θέλει πολύ το τζάμι, ένας κόκκος άμμου ανάμεσα στο τζάμι του πάτου και το έπιπλο ή την βάση είναι αρκετός για να κάνει ράγισμα πρώτης ποιότητας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding tank 54lit | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 23-12-08 09:54 |
54lit. κοινωνικό ενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-10-08 19:54 |
Kribesis tank 54lit | Raven | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 20 | 21-02-08 09:55 |