|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν φίλοι μου για πρώτη φορά έκανα τις μετρήσεις και πήρα τα ακόλουθα αποτελέσματα...
Θερμοκρασία νερού 15 βαθμούς.(Το ενυδρείο είναι έξω σε στεγασμένο χώρο δεν χωράει μέσα στο σπίτι είναι 450 λίτρα.) Αυτές οι μετρήσεις με stick pH :7,2 KH : 6 CH : 7 NO2 : 0 NO3 : 10 Αυτές οι μετρήσεις με υγρά της tetra. Νομίζω ότι ακολούθησα σωστά τις οδηγίες γιατί δεν τις είχε στα Ελληνικά. Έβαλα 5 ml νερό από το ενυδρείο έριξα 14 σταγόνες από το μπουκαλάκι Νο1,ελαφρύ ανακάτεμα μετά 7 σταγόνες από το Νο2,ελαφρύ ανακάτεμα,μετά 7 σταγόνες από το Νο3 και ανακάτεμα.Μετά από 20 λεπτά το χρώμα του νερού είχε πάρει το πιό ανοιχτό πράσινο που είχε η καρτέλλα με τις τιμές και ήταν το μηδέν. (ΝΗ3/ΝΗ4) : 0 Το νερό του ενυδρείου όμως είναι θολό δεν λέει να καθαρίσει.Τροφή ρίχνω λίγη (τόση ώστε μέσα σε 3-4 λεπτά την έχουν φάει όλη) μέρα παρα μέρα.Το ενυδρείο τρέχει μία εβδομάδα να αλλάξω νερό και πόσο? Θα βοηθήσει? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρώστησαν τα μονομαχάκια μου! | lucy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 15-07-08 08:02 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Νέα χρήση του κεζάπ για το ενυδρείο | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-03-06 23:31 |
Χρήση RO και μετρήσεις νερού | gemini_str | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-12-04 03:16 |