|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποια και να ειναι ομως, κατι δεν παει καλα. Στην βρυση πρεπει να ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ολες οι τιμες (NH3/NH4 αμμωνια, ΝΟ2 νιτρωδη, ΝΟ3 νιτρικα). Αυτα ειναι δηλητηρια. Παρατηρωντας οτι δεν εχεις αποτελεσματα μετρησης αμμωνιας συμπεραινω οτι μετρας με στικ που εμπεριεχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες λαθους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυστυχως...δηλητηρια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου ελεγα να μην βασιζεσαι στα στικακια στις μετρησεις... παρε υγρα...γιατι απο οτι εχω διαπιστωσει (οπως και οι περισσοτεροι αλλωστε) τα στικακια ειναι κου-κου-ρου-κου ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε αυτα προσοχη τις ημερομηνιες ληξεως (και παραγωγης σε αλλα)
http://www.cichlid-forum.com/article..._kits_life.php
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ.πάντα φιλικά σωτηρης ![]() ------------------------- τελικά ειναι παράσιτα κινούντες ο χοντρός εχει δίκιο,παρατήρησα αν κινουντε κ όντος,έχουν κάτσει κ σε ενα ψάρι κάνα δυο,ξεκίνησα θεραπεία με exit(ειναι για θεραπεία λευκών κηλίδων κ νόσου velvet.είναι σταγόνες.αν ξέρει κανείς αν ειναι καλό να μου πει. για τα στικ τελικά κατάλαβα οτι δεν ειναι κ τοσο ακριβές,τελειώνουν κ θα δοκιμάσω σταγόνες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demka27 : 12-12-08 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειπα κατι περιεργο ή απρεπες? Εχεις καποιο προβλημα με το νερο και ψαχνεις την αιτια. Τεθηκε το ζητημα με το νερο που εισαγεις στο ενυδρειο. Νερο απο το βουνο νομιζω οτι παιρνεις, γιατι θεωρεις οτι ειναι καλυτερο. Και γινεται μια συζητηση για να φανει πως εισαι σιγουρος γι'αυτο. Τεσπα ολα καλα. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το προτιμώ γιατί είναι ποιο καλό στης μετρήσεις μου τίποτα παραπάνω. θα δοκιμάσω κ υγρά,γενικά ψάχνω καλό νερό γιατί θέλω το καλύτερο δυνατό για τα ψάρια μου. ευχαρηστω φιλος ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στα τεστάκια πάντως παίζει ρόλο και η θερμοκρασία του νερού που δοκιμάζεις..
Θα γράφει στο εγχειρίδιο που είναι με τα τεστ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω ότι φταίει που δεν έχεις πάει σε elios ή apnea......άντε Mares !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και παλι δε ΄βλεπω το λογο να βαζεις νερο απο το βουνο με τα ψαρια που εχεις προς το παρον.........
τσαμπα θεμα ........γιατι να ρισκαρεις να δηλητηριασεις τα ψαρια σου γιατι μια μερα μπορει να εισαι οκ την αλλη να ρηξουν οτιδηποτε μεσα στο ποταμι ....θα κανεις καθε αλλαγη και τεστ σε χημειο ??? υπερβολες εχεις σχετικα καλο νερο δικτυου αγορασε μια α.ο. αν ντε και καλα θελεις μαλακο και οξινο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- παιδιά η θεραπεία τελείωσε όλα καλά με τα εορουμενα σωματίδια,έκανε καλή δουλεία το (σιροπακι)τελικά,σε δυο μέρες θα κάνω την προβλεπόμενη αλλαγή νερού,απο βρύση τελικά.ο προμηθευτής μου μου είπε οτι μπορώ να βάλω μέσα στο νερό βρίσεις κ λιγο απιονισμενο για να κατεβάσει την σκληρότητα κ το ph.εσείς τι λέτε?εμένα δεν μου κάθετε καλά πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demka27 : 14-12-08 στις 23:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις χρηση απιονισμενου οπως και νερου απο αντιστροφη οσμωση....κανε μια αναζητηση...εχουν γραφτει πολλα πανω σε αυτο το θεμα...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβληματα | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 24-06-07 22:27 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Μερικα ισως χρησιμα site για σερφαρισμα | Discus | Δίσκοι | 1 | 01-02-06 16:28 |