|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι το λες αυτο??
η μαλλον αφου το λες γιατι δε λες συγκεκριμενα που εχει πολυ δουλεια?? προσωπικα βλεπω το πρωτο του ενυδρειο να εχει μια σωστη ρουτινα... αλλαγες νερου...οχι υπερπληθυσμο (το συνηθεστερο λαθος στα "πρωτα" ενυδρεια)...καλο φωτισμο και diy διοξειδιο για τα φυτα παρολο που ειναι ευκολα... επελεξε μια ωραια ριζα και εβαλε τα ψηλα φυτα στη μια μερια που θα κρυψουν το φιλτρο οταν μεγαλωσουν...και προς τα αριστερα "σβηνουν" ομαλα αφηνοντας μια ελευθερη ζωνη κολυμβησης για τα ψαρακια... θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη αρχη και ομορφο οπτικο αποτελεσμα (εξαιρωντας το κερατοφυλλο φυσικα)...περιθωρια βελτιωσης εχουν φυσικα ολα τα ενυδρεια....αλλα καλυτερα να υποδεικνυουμε τα λαθη αν υπαρχουν παρα να αποθαρρυνουμε με αυτον τον τροπο... φιλικα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο ενυδρείο - Διακόσμηση | aquaman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-10-08 06:42 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |
το πρώτο μου ενυδρείο | kostantakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-09-07 17:14 |