|
|||
|
|||
![]() Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω Hydor Koralia 1 Λέω να το χρησιμοποιήσω στο νέο μου reef. Αν έχετε καμιά σελίδα η κανένα τηλ θα μου ήτανε πόλη χρήσιμο. Με ενδιαφέρει να βρω έμπορο για να μπορώ να παραγγέλλω και να μου τα στήλη Λάρισα |
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω σε τι ενυδρείο θα την βάλεις?
|
|||
|
|||
![]()
Θελω 3.
Οι 2 θα μπουν σε 250λιτρα και η μια θα μπει στο δικό μου που είναι 380λίτρα reef |
|
|||
|
|||
![]()
Pet World, πολύ καλές τιμές από αναλώσιμα, σου φέρνει ότι θες και σε υποστηρίζει σαν πωλητής
![]() Ζήτα τον Βασίλη από το τηλέφωνο να σου πει τιμή και να συγκρίνεις. Τηλ: 210 2511024, Νέα Χαλκηδόνα. ------------------------- oups!! τώρα είδα πως είσαι απο Λάρισα, δεν ξέρω αν στέλνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tassos1 : 25-11-08 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω.
Θα σε ενημερώσω αν τυχών συνεργαστώ . |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέψου λίγο καλύτερα μήπως πας σε μεγαλύτερη αντλία.
Τα ενυδρεία που λες δεν είναι και μικρά... Εκτός και αν θα έχεις μόνο μαλακά κοράλλια.
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις πάντος να βρεις και απ' έξω μπορείς http://www.aquaristic.net/shop.php/s...dor%20Koralia/
|
|||
|
|||
![]()
ναι απ έξω βρήκα . αλλά θα προτιμούσα να βρω έμπορο απο Ελλάδα.
Πάντως ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε Αζόρες στην Θεσ/νίκη θα βρεις τα τηλεφωνά του στα τσεκαρισμένα καταστήματα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ok ευχαριστώ. Πήρα τηλ αλλά δεν έχει αυτήν την στιγμή |
|
||||
|
||||
![]()
Αναρωτιεμαι γιατι μπλεκετε με εμπορους για τετοια θεματα......
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απιδι θέλω να βρω καλή τιμή σε μεγαλη ποσότητα . Κακό είναι να ψάχνεις και να μαθαίνεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Καθολου κακο δεν ειναι... Προς θεου..
Απλως, καλες τιμες και σε ποσοτητες, το online εχει ουσιαστικα πλεονεκτηματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
koralia | stayros-1908 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 17-03-08 21:57 |
Hydor Filters | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 23:02 |
marea vs koralia | nikman | Κυκλοφορία | 5 | 07-06-07 17:58 |
Koralia 4 Mod | mmbuna | Κυκλοφορία | 6 | 18-04-07 00:00 |