|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για το συγκεκριμένο ενυδρείο μπορείτε να μου πείτε κάποια πράγματα, τημη , κ.τ.λ
Και αν θα το πάρω τι φίλτρα και εξοπλισμό θα χριστώ .θέλω να το κανό φυτεμένο με δίσκους .Κάπου είχα ρωτήσει τη τιμή και μου είπαν 1300+
|
|||
|
|||
![]()
δες ποσο το εχει το water inn
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει website στύλε μου τη διεύθυνση σε παρακαλώ…
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.waterinn.eu/index.php?opt...d=54&Itemid=80
εχει ομως τηλέφωνο
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() αν κανεις εγραφη σαν μελος και καλα θα σου βγαζει τιμες μολις κανεις συνδεση με τον κωδικο σου...
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό εδώ πόσο είναι λέτε ?? εγώ τρελάθηκα όταν είδα τη τιμή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() είναι 300 ε το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]() Μολις προσφατα αγορασα ενα Rio 400 απο αυτο το καταστημα. Μαζι με τη δωροεπιταγη που σου δινει για αγορα ενυδρειου σου κοστιζει λιγοτρο απο τα μισα χρηματα που θα το αγοραζες απο οποιοδηποτε αλλο καταστημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή πόσο;
Να κάνω δύο παρατηρήσεις άλλο -50% έκπτωση στα χρήματα εξ ολοκλήρου κι άλλο σου κάνω έκπτωση με μορφή δωροεπιταγής. Ύστερα είναι και τα μεταφορικά όταν είσαι εκτός Αθηνών.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν μελανοταινία "πρησμένη" !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και παλι συμφερει σε μια μεταφορικη δινεις 100 αντε 150 ευρω, τα αλλα μαγαζια πρεπει να μιμηθουν το water inn. To rio 400 κοστιζει σε μερικα και 800...και χωρις κανενα δωρο.
|
||||
|
||||
![]()
μαριε ειναι ομως μια κουβεντα που ειχαμε κανει αν θυμασαι....εδω αλεξ-πολη τουλαχιστον που ρωτησα καμια μεταφορικη δεν αναλαμβανε να δωσει εγγυηση οτι θα σου το φερει ακεραιο....σαφως και μπορει να κανουν καλο αμπαλαρισμα..αλλα ειναι και ενα ρισκο που πρεπει να παρεις.....10 ωρες ταξιδι σους ελληνικους δρομους δεν ειναι παντα το πιο ασφαλες....
|
|||
|
|||
![]()
-Πας και το παιρνεις με δικο σου μεσο(το'κανα τρις....
![]() -Ακομη κι ετσι συμφερει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ακριβός μισή τιμή αν συγκρίνουμε με αυτό που ρώτησα στη Θεσσαλονίκη και χωρίς την 50% δώρο , αν βάλουμε και το δώρο είναι το 1/3 η τιμή. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η μεταφορά , θα έρθει μονοκόμματο μέχρι στην Κομοτηνή?
Τέλος πάντων εγώ έτσι και αλλιώς θα το πάρω…… Τη φίλτρα και τη θερμοστάτες με προτείνετε για το Rio 400 ???
|
|||
|
|||
![]()
ναι γιατι και απο την Κηφισια πως ερχονται μεχρι το σπιτι μας; με ειδικο τροπο;
απλα το ακουμπανε μεσα σε ενα φορτηγο και τελος η συσκευασια του εμενα προσωπικα μου εμπνεει εμπιστοσυνη δυστηχως δεν μπαινει σε κανονικο αυτοκινητο και η τοποθετηση στην σχαρα επανω ειναι μεγαλο προβλημα, δεν μπορεις να το δεσεις και εαν το δεσεις δυνατα θα το σπασει το δεσιμο δηλαδη στην θεσαλλονικη ποσο εχει το rio400 με την βαση του; για να απαντησω στην ερωτηση σου θα κρατησεις τον θερμαντηρα που εχει μεσα και θα αγορασεις και τον eliwell 915C (κοστος 50¤) θα εχεις την μεγιστη ασφαλεια, πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο τον πολυ δημοφιλη θερμαντηρα jager εαν τον βαλεις μονο του για φιλτρο δεν μπορω να προτεινω κατι εαν πρωτα δεν μας πεις τι εχεις σκοπο να βαλεις μεσα (φυτεμενο, αφρικανες, δισκους κλπ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλω να το κάνω φυτεμένο με δίσκους Για το Jaeger είχα ακούσει κάτι ώμος τώρα για 400 λτ τι φίλτρο θα χιαστό πείτε μου κάτι να ξέρω περίπου πόσο θα πληρώσω …
|
||||
|
||||
![]()
1300!!!
![]() μήπως κάνεις λάθος; αποκλείεται
|
||||
|
||||
![]()
Μα όχι τη λάθος 800+ ήταν μόνο το ενυδρείο και 400+ η βάση , εγώ νόμιζα ότι παίζει κάπου εκεί η τιμή για το Rio 400 .Αλλά όταν είδα το water inn τα μάτια μου βγήκαν από τους φωλιές..
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή πόσο το δίνει το WI; Σε τι χρώμα και τι λάμπες. Και πόσο σε πιστώνει για δώρα και τι περιλαμβάνουν; Ότι θες από το μαγαζί ή συγκεκριμένα.
ΥΓ Ηλία (imichal) πόσο το πήρες από Χανιά γιατί θα μας κουζουλάνουνε τα κοπέλια από τη Β.Ε
|
|||
|
|||
![]()
750 ευρω το πηρα και η επιταγη καλυπτει τα παντα με εξαιρεση αλλο ενυδρειο, επιπλο ενυδρειου η καποια υπηρεσια
μαλιστα το πηρα και οταν ειχαν το 100% δηλαδη δωροεπιταγη 550ευρω, τωρα πλεον ισχυει το 50% δηλαδη περιπου 275 ευρω με τετοια διαφορα θα το ρισκαρα και θα αφηνα τους καταστηματαρχες να λενε τα δικα τους για τον λογο που υπαρχει η διαφορα "ξερω σιγουρα θα πουν οτι προσφερουν την καταπληκτικοτερη μορφη εγγυησης που υπαρχει στο milky way ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ριο 400 με επιπλο μαζι το πηρα 730 ευρω πριν μερικους μηνες (με Τ5)......
Απο Χανια φυσικα....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ώμος ακόμα ψάχνομαι για τα φίλτρα. θα μου πει κάποιος τη φίλτρα θα ταίριαζε σε αυτόν ??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις δισκους θα χρειαστεις αλλο ενα εξωτερικο φιλτρο.....
πχ. eheim 2217 |
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα το 1300 ευρώ μου φαίνεται πολύ υψηλή τιμή ......
παράξενο ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Όταν λες άλλο ένα τι εννοείς ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 24-11-08 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το 400αρι εχει ηδη ενα φιλτρο εσωτερικο απο τη μανα του.....1000lt/h
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες juwel | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 23-02-09 02:04 |
Θερμαντήρας Juwel | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 16-10-08 19:48 |
Juwel θερμοστατης | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 24-12-07 22:16 |
juwel 70 | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 03-12-07 11:42 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |