|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας χαιρετώ μετά από πολύ καιρώ , περιμένω την Βοήθεια σας
Ευχαριστώ Μόνο το ένα ξέρω Vallisneria Americana
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε εδώ: http://www.tropica.com/default.asp
|
|
|||
|
|||
![]()
Hygrophila difformis , Egeria densa και Ludwigia repens (το τελευταιο με μικρη επιφυλαξη).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και κάτι σε Bacomba αν και δεν φαίνεται καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα 3 βρήκα
Vallisneria Americana gigante Egeria densa Ludwigia repens αλλά το άλλο που έλεγες Hygrophila difformis δεν μοιάζει με το δικό μου εκείνο μάλλον μου έδωσε λάθος εγώ το ζήτησα Limnophilaaquatic. Σας ευχαριστώ πάντως.. ![]() ![]() ------------------------- Και κάτι άλλο μεστό ενυδρείο μου φανήκαν κάτι σαλιγκαράκια είναι επικίνδυνα??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 21-11-08 στις 02:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Hygrophila difformis ειναι και με στοιχημα ο,τι θες. Λεω για αυτο στο κεντρο μεταξυ Βαλισνεριας και Εlodea . Λιμνοφιλα δεν εχεις..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα σαλιγκαράκια αυτά που φάνηκαν είναι επικίνδυνα?????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω τι σαλιγκάρια είναι με το που έβαλα τα φυτά φάνηκαν και αυτά ,κάποια είναι χωνάκι κάποια στρόγγυλα ..δηλαδή δεν τρώνε φυτά ?? ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 21-11-08 στις 02:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα κωνικα ειναι μαλλον Melanoides tuberculatum και ειναι ωφελημα αφου ανακατευουν το υποστρωμα , για τα αλλα δες εδω..
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm Πινακες σπιτι δεν εχω κανεναν, κανω μονο παραγγελιες πλεον ![]() Ετοιμαζω ομως εορταστικο εξωφυλλο σε γνωστο περιοδικο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτά είναι τα σαλιγκαράκια μου , τελικά κάνουν κάτι καλό …
Αλέξανδρε σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου ,περιμένω τότε το Κ&Κ ![]() ![]() Καληνύχτα ,πρέπει να κοιμηθώ αύριο έχω μάθημα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το φυτό είναι Echinodorusbleheri ? στο μαγαζί με είπαν ότι είναι anubiaαλλά δεν το βρήκα πουθενά
|
||||
|
||||
![]()
java fern ειναι...microsorium pteropus δηλαδη.....ερωτηση....εχεις ακομη τα σκαλαρια με τα γκαπυ?
|
||||
|
||||
![]()
Σαν Microsorum μου φαίνεται .Ουτε Anubia ούτε echinodorus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι έδιωξα τα γκαπυ
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δηλαδή πολύ εύκολο φυτό είναι ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 28-01-09 στις 00:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι λένε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Perazzi, τo pteropus είναι από τα εύκολα φυτά. Προτιμά χαμηλό φωτισμό και συνήθως δεν φυτεύεται, αλλά δένεται σε κάποιο βράχάκι ή ξύλο. Όπως και οι ανούμπιες. Αν πάλι θέλεις να το κρατήσεις φυτεμένο, τράβηξε το λίγο έξω από το χαλικάκι ώστε ο κύριος οριζόντιος κορμός του (ρίζωμα) από όπου βγαίνουν οι ρίζες και τα φύλλα να είναι έξω από το χαλικάκι. Μέσα θα μείνουν μόνο οι λεπτές μαύρες ρίζες (ριζίδια). Αν μείνει όπως είναι στην φωτογραφία σύντομα θα χαλάσει...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι φιν ροτ αυτό;;; | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-10-08 08:54 |
Τι φυτά είναι αυτά; | geo_hal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-04-07 10:35 |
Τι φυτά είναι αυτά? | mag23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-04-06 13:33 |
τι φυτό είναι αυτό ? | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 20:49 |
Τό φυτό αυτό είναι ...???....(Bolbitis) | Makis M | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 17-03-04 19:29 |