|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 8 μηνες φυτεμα-κλαδεμα-ξαναφυτεμα και ξανακλαδεμα νομιζω οτι τελειωσε. Το ενυδρειο τρεχει κοντα στους 18 μηνες. Στην αρχη με πλαστικα φυτε και απο κοντα εναν χρονο δειλα-δειλα με ζωντανα.
240λιτρα με 3x38watt (2xsera tropic plant και 1 sera tropic sun), DIY CO2. Θερμοκρασια- 26 pH- 6.8 GH- 11dH KH- 8dH CO2- 40mg/l NH3-NH4- 0 mg/l NO2- 0 mg/l NO3 <25mg/l PO4 - 0.5mg/l Fe- 0.25-0.5mg/l Πως σας φαινεται; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζουγκλα εχει γινει μπραβο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tι διαστασεις εχει το ενυδρειο ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Από άποψη φυτών πιστεύω ότι τα κατάφερες.
Ένα ενυδρείο με υγιή φυτά χωρίς άλγες!Μπράβο σου! |
|
||||
|
||||
![]()
μ.120x π.40x υ.50
Τα ψαρακια ισως να ειναι πολλα. Δεν ξερω. Προβληματα δεν υπαρχουν ,αν εξαιρεσεις την περιοδο που γεννουν τα σκαλαρια /1-2 μερες καθε διμηνο/, οποτε μενουν ως εχουν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι! 'Όσον αφορά τα φυτά τα κατάφερες και με το παραπάνω!
PS. Τώρα για τα είδη και τον αριθμό των ψαριών μετά από τόσους μήνες φαντάζομαι οτι ξέρεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως κανετε ετσι για ενα παραδεισιο,δυο γκουαραμι και εναν ξιφοφορο /που εμεινε και χηρος προ τριμηνου απο την εδω και 4 χρονια συντροφο του/.
![]() Α ναι και ενα τσερυ μπαρμπ. |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο στησιμο με ωραια και υγιη φυτα...
![]() οσο για τα ψαρια βλεπω στις φωτο επιπλεον 3 σκαλαρια...ενα ρεινμποου σαρκ..2 αλφικες χηρες..ενα ροζι μπαρμπ ..ενα σαε...και ενα κοπαδι νεον τετρας....
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι τα κατάφερες στο θέμα των φυτών.
![]() ![]() Τα ψαριά σου είναι κομματάκι πολλά αλλά μπορεί και σε αυτό να οφείλετε και η καλή υγειά των φυτών . [πολύ λίπασμα] ![]() παντός και τα ψαριά σου δείχνουν ότι στέκουν καλά στην υγειά τους από όσο μπορεί κάποιος να κρίνει οπτικά , όποτε εσύ πραγματικά ξέρεις αν είναι όντως και τα ψαριά καλά. μια ομορφιά έχεις κανει ,ένα μικρό παράδεισο θα μπορούσα να πω.
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε ειναι πανεμορφο!!!
τα καταφερες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
westie σε βρισκω διαβασμενο και παρατηρητικο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις μια όμορφη ζούγκλα, μπράβο !
Αν θέλεις κάποια ιδέα, θα έλεγα ότι ίσως ένα πιο εμφανής κορμός mopani θα του έδινε ένα ωραίο στοιχείο. Επίσης θα έβγαζα τα πήλινα αγγειάκια ή τουλάχιστον θα τα χρησιμοποιούσα σε μη εμφανή σημεία για στερέωση φυτών. Για τα ψάρια, εντάξει, αργότερα ίσως αποφασίσεις να αφιερωθείς πιο πολύ σε ένα είδος (π.χ. σκαλάρια με tetra, ή gurami με χήρες κλπ). Προς το παρόν φαίνονται καλά και το περιβάλλον εξαιρετικό. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με το μοπανι το ψαχνω και εγω αρκετο καιρο τωρα αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι που να ταιριαζει /αλλα πολυ μικρα αλλα πολυ μεγαλα αλλα με πολλες ή λιγες διακλαδωσεις κτλ κτλ/. Τωρα με το θεμα των ψαριων η καταληξη θα ειναι σκαλαρια και νεον τετρα μαζι με τα μακρακαντι τα κοριντορας, τα ΣΑΕ και κατι αντσιστρους /οι τελευταιοι δεν σταματανε να γεννανε ρε παιδια ελεος εχει καταντισει αήδια-το μικρο ενυδρειο καραντινα ειναι εδω και 2 χρονια βρεφονηπιακος σταθμος/
Ολα τα υπολοιπα ψαρια /τα ασχετα/ ειναι απο το παλιο μου ενυδρειο /8 χρονια συλλογη ειναι αυτη/, δεν μου παει καρδια να τα δωσω, και αφου κοντα 2 χρονια τωρα /στο μεγαλο/ δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα, τα αφηνω ως εχουν και να φυγουν απο βιολογικα αιτια οταν ερθει η ωρα τους. Δεν ξερω ποσοι συνφωνειτε αλλα 8 χρονια παρεα δεν τα γυριζω πισω σε πετ σοπ να τα παρει ο καθε ασχετος για τα πειραματα του /οπως ημουνα και εγω/. Ευχαριστω παντως για τα καλα σας λογια, χαιρομαι που σας αρεσε. Καλη συνεχεια σε ολους σας και καλο βραδυ. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα καταφερα ..... | Κων/νος Μ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-06-07 13:06 |
Νεος, νομιζω οτι εχω στησει λαθος, Help | Manos-L | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 12-01-07 19:46 |
δε καταφερα να βγαλω ακρη...λιπασματα! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-03-06 00:30 |