|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο δικο μου οπως ειπα πιο πανω (πριν χρονια) εβαλα ζουμια τα οποια εκαναν δουλεια. Ο γειτονας μου τωρα αγορασε ενα ενυδρειο 1000 λιτρων (με αντλιες και ενα φιλτρο.. αστα να πανε) για αφρικανες (εντελως αρχαριος) και ετσι τον βοηθησα να το στησουμε. Επειδη το δικο μου ενυδρειο θα το σταματουσα, εξοπλισμο και ψαρια θα του τα εδεινα αφου πρωτα δουλευε το 1000αρι για λιγες μερες εως οτου βρω χρονο να μεταφερω εξοπλισμο και ψαρια στο νεο ενυδρειο. Τεσπα..για 15 μερες εβαζε nitrivec (αυτος ηθελε να βαζει ξεροκεφαλος) συμφωνα με τις οδηγιες χρησης χωρις κανενα αποτελεσμα αγαπητε. Την ιδια μερα μετεφερα τα δικα μου φιλτρα στο δικο του και μετα απο 1 ωρα τα ψαρια. Τεστ εκανα την επομενη με τα αποτελεσματα φυσικα να ειναι μια χαρα. Το nitrivec λοιπον στο 400αρι μου δουλεψε, στο 1000αρι ΟΧΙ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ......αστα να πανε..
|
||||
|
||||
![]()
Για να συνοψίσουμε :
Υπάρχουν οι παρακάτω μέθοδοι στρωσίματος 1) με μπόλι 2) με τροφή 3) με αμμωνία 4) με σκευάσματα του εμπορίου 5) με ψάρια Όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους και ο καθένας (αφού ενημερωθεί) ακολουθεί τον τρόπο που θέλει. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε με σιγουριά και με ασφάλεια και να προτείνουμε κάποιον. Κάποτε έγινε μια προσπάθεια,μετά από ανοιχτή συζήτηση χομπιστών από διάφορα φόρα,να καταγραφούν όλες οι απόψεις και να ανέβουν σαν άρθρο στο πόρταλ του συλλόγου. Η προσπάθεια αυτή δεν οδήγησε τελικά στο αναμενόμενο αποτέλεσμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Το "τελικό" πρόγραμμα για τους υπολογισμούς | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-05-04 17:20 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |