|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα η μαμα εδω και 2 μερες τα εκανε γευμα τα αυγουλακια...
σημερα δεν εχει μεινει τιποτα στο στομα της... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν όμως ήταν μπουκωμένη καμιά εβδομάδα πριν το "πάρεις πρέφα" τότε μπορεί να υπάρχουν μικρά καλά κρυμένα στις πέτρες (πολύ πιθανό και σε σημείο που δεν μπορείς να δεις) και μετά απο κάποιο καιρό να δεει κάνα πιτσιρίκι να σουλατσάρει. Μου'χει τύχει ουκ ολίγες φορές...
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πιστεύω το ίδιο, να μην βιαστείς να ψάλεις νεκρώσιμη ακολουθία.
Κοίτα προσεκτικά μετά από μερικές μέρες ανάμεσα στα βραχια όλο και κάτι μπορεί να βρεις. Ελπίζω τουλάχιστον φιλαράκι μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω!!!
παντος δεν θα σκασω κι ολας... εδω δεν εσκασε η μαμα τους... παντος εχω το νου μου στα βραχια και αν δω κατι θα το δειτε κι εσεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια στα βραχια μεχρι σημερα δεν εχει κατι αλλα σημερα που ψαρευα κιχλιδες ειδα να ειναι μπουκωμενη η αλλη pseudotropheus red zebra αλλα και η iodotropheus sprengerae...
το μονο κακο ειναι ενα... σημερα ψαρεψα κιχλιδες γιατι αρχησαν να μαλωνουν και επιασα τον ενα pseudotropheus red zebra... αν ειναι αυτος που μπουκωσε την θυληκια υπαρχει προβλημα??? ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Τι άλγη είναι αυτή; Πως τη διώχνω; | KwstasV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-04-07 12:37 |
Πως θα αντικαταστησω την αμμο? | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-02-07 08:44 |
ΔΙΣΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | leonm | Δίσκοι | 3 | 13-07-05 12:56 |