|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη θες να μας πεις οτι οι ανθρωποι στις σπηλιες ειχαν τοσο αστραφτερα λευκα δοντια οπως εχουν οι ανθρωποι στις διαφημισεις;
το τσακισαμε το θεμα το ξερω... καπου ειχα διαβασει οτι το χλωριο δεν ειναι καλο ουτε για τον ανθρωπο, το εγραψα και παραπανω, μπορει να κανω και λαθος agrinor μου φαινεται οτι περιμενεις καποιος να σου πει "ναι δεν εχουν προβλημα, καντο" και με μιας θα ξεγραψεις ολες τις αμφιβολιες, αρνησεις των υπολοιπων, λοιπον θα σου το πω εγω (περιμενω να το κανει και ο Τολης που εχει και κυρος) οτι εχω δει ανθρωπους να εχουν πισινα με χλωριο και μεσα ζουμε ευτιχισμενα ψαρια και ολοι μαζι απολαμβανουν το νερο, οκ τωρα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδριο | aginor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-04-08 10:14 |
νεο ενυδριο tropheus | Panis | Tanganyika | 6 | 16-12-07 13:07 |
νεο ενυδριο | monomaxos_lover | Ζωοτόκα | 14 | 23-08-07 10:20 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Νεο ενυδριο | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-11-04 01:35 |