|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα δεν θελω να μπλεξω με CO2,γιατι δεν εχω τα λεφτα για να κανω κατι σωστο...μπορω μονο κατι προχειρο οσον αφορα το CO2.Προς το παρων θελω μονο με λαμπες και λιπασμα και μετα βλεπω πως πηγαινει και πραττω αναλογα.ετσι και αλλιως τα φυτα δεν ειναι πολυ απαιτητικα.
η θερμοκρασια ειναι 26 βαθμους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα συστημα co2 θα σου κοστισει γυρω στα 100 ευρώ. Λαμπες υποστρωματα, ρευμα, λιπασματα κλπ θα σου στοιχισουν μαλλον παραπανω καθοτι ειναι αρκετα τα λιτρα σου.
Λαμπες και λιπασματα ειναι συνταγη για παραγωγή αλγης. |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη 100 ευρω τι θα στοιχισει?θα ειναι αυτοματο?γιατι ο πετσοπας μου ειπε κατι για χειροκινητο και μ#$%^&ς..
δηλαδη με 100 ευρω τι θα εχει? οταν λες ρευμα τι εννοεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενα full planted ενυδρειο δεν πολυχρειαζεται ph-controller. Φυαλη-πυροσβεστηρας 5 κιλος, Μειωτηρας, διπλα μανομετρα, βελονοειδης, και για οικονομια co2 μια ηλεκτοβανα ωστε να ανοιγει το co2 μαζι με τα φωτα, και καθαρισες με το θεμα.
Ενα φυτεμενο ενυδρειο εχει πολλες απαιτησεις σε φωτισμο, κατι που μεταφραζεται σε καταναλωση ρευματος η οποια θα σου κανει σημαντικη διαφορα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. |
|
|||
|
|||
![]()
και που μπορω να τα βρω αυτα σε αυτη την τιμη??
γιατι εγω μενω στα προαστια αθηνας και οπως ξερεις ειναι πιο εξυπνοι εδω....... καταλαβες τι εννοω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μανομετρα + βελονοειδη απο aquaristic. Μπουκαλα απο προνοια.
Βαλβιδα με λιγο ψαξιμο στα βιομηχανικα. Εχει και το aquaristic αλλα ειναι λιγο τσιμπημενη. |
|
|||
|
|||
![]()
ντρεπομαι ειμαι πολυ ασχετος σε αυτο το θεμα....
τι ειναι το aquaristic.και τι εννοεις προνοια και βιομηχανικα.........? ![]() ------------------------- καλη η θεωρια αλλα μου φαινεται οτι εαν δεν ξεκινησω να δω πως παει και εαν δεν κανω λαθη δεν θα μαθω...... ------------------------- ολα αυτα που μου λες μου ακουγονται κινεζικα.....δυστηχως... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Petran22 : 26-07-08 στις 17:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Caridina japonica γινετε? | alan boy | Δίσκοι | 19 | 31-05-07 18:04 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |