|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χοντρούλη που δεν είσαι Χοντρός έλα το άλλο Σάββατο για να κανονίσουμε και κανένα τσιμπούσι!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο το βλέπω.. Είμαι ταξιδάκιας εγώ, πήζω όλη τη βδομάδα και τα Σ.Κ. "σαλπάρω".. Και το επόμενο πιθανότατα να είμαι στην ¶νδρο.. Ντυμένος βέβαια αυτή τη φορά! (αν δεν είμαι, εννοείται θα έρθω!)
![]() Πάντως, καλύτερα να μήν φάμε μαζί.. Να προλάβετε να βάλετε κι εσείς καμιά μπουκιά στο στόμα σας, μην τα φάω όλα μόνος μου! ![]() Υ.Γ. Μπορεί να μήν εμφανίζομαι στις συναντήσεις.. αλλά βρέθηκε κι άλλος ένας φίλος εδώ της παρέας, που κουβεντιάζαμε για το Σύλλογο, και απο Σεπτέμβρη με το καλό (όταν γυρίσει από διακοπές), θα γίνει κι αυτός μέλος!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη βλεπω μεγαλα κεφια, παρα την ζεστη, θα προσπαθησω να κατεβω και εγω, να γινουν πολλα τα νεουδια...
Θα σηκουσουμε κανα ενυδρειο στην πλατη να κανουμε παρελαση μπροστα απο τους παλιους? ![]() Λιγη riccia υπαρχει χωρος να φιλοξενηθει? |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι μπράβο.
αύριο προβλέπω οι νέοι να είναι περισσότεροι από τους παλιούς. άντε να βλέπω και άλλες συμμετοχές. Τόπο στα νιάτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I'll be there
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ε ρε γλέντα. Ορίστε, μέχρι και Πατρινή υποστήριξη θα έχουμε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...μπας και ξεκουνήσει και κανείς άλλος Πατρινός???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είδατε τι γίνεται που είπα ότι θα ρθω.... εγώ και η Αργυρώ?????
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Summer time and the living is easy...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι ωρα κλεινει ο συλλογος? Γιατι θα γυρναω απο Λουτσα το απογευματακι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τις 9:30.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oι τιμωροί πρέπει να αρχίσουν να βγάζουν την ετυμηγορία για το έγκλημα μου και να εκτίσω την ποινή μου την επόμενη βδομάδα που θα μπορέσω να έρθω γιατί σήμερα προέκειψε(
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχ τι μου εκανες.... ειχανε κανει σχεδια να σε χωσουν να κανεις τις αλλαγες νερου και τωρα που δεν ηρθες μαντεψε ποιον νεον βρηκανε να βαλουνε.... Τα τραβαγα και στο στρατο αυτα που να ξερα οτι θα συνεχιστουνε.....
![]() Το αλλο Σαββατο αν ειναι να μην ερθεις πες μου να μην παω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι ας επιτηρούσα εγώ...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω πρόβλημα να κάνω οποιαδήποτε ''χαμαλο''δουλειά... Αντιθέτως το βρίσκω ωραίο(ίσως είναι γιατί δεν έχω ακόμα μεγάλο ενυδρείο για ν ακαταλαβω την γλύκα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι καλό παιδί κι εμείς σε πειράζουμε...
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |
Νέα επίσκεψη άλγης | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 24-04-07 18:31 |
Επίσκεψη στον Σύλλογο | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 02-04-07 13:18 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |