|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μαζεψα καποιες πετρες απο την θαλασσα τι προεργασια πρεπει να κανω ωστε να τις βαλω στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
μα...''ενυδρειο με πετρες θαλασσας''....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελω να κρατησω την riccia στον πυθμενα.η riccia ειναι τοποθετημενη μεσα σε διχτυ το οποιο μολις αυτη φουντωσει επιιλεει στο νερο.ετσι σκεφτηκα να βαλω μεσα μερικες πετρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά όπως σε ρωτάει και ο Sir ποιο πάνω, τι ενυδρείο? Δηλαδή με τι ψάρια?
Οι πέτρες από την θάλασσα θα είναι 99,99% πέτρες που θα σου ανεβάσουν ΡΗ και σκληρότητα στα ύψη! Το θες αυτό?
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειο φυτεμενο με γατοψαρα κ σκεφτομαι να προσθεσω και ενα κοπαδοψαρο.να τονισω οτι βαζω νερο απο οσμωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμη και να βάζεις απο όσμωση όταν οι πέτρες είναι ασβεστολιθικές θα σου πηγαίνουν τη σκληρότητα στα υψη απο αλλαγή σε αλλαγή.
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως το ακουω ( αν και δε ξεξαθαριζεις τι ενυδρειο θελεις ) εγω θα σου πω να μη τις βαλεις μεσα θα σου αβνεβασουν την σκληροτητα του νερου ...αλλα πες τι ψαρια εχεις μεσα........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το λέει ο άνθρωπος!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι πολυ γενικο ρε εσυ......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα γατόψαρα από μόνα τους ήδη λένε οτι θέλει μαλακό νεράκι.
|
||||
|
||||
![]()
αρα οι πετρες αποριπτονται.τι μπορω να βαλω για βαρος?μια αλλη σκεψη που εκανα ειναι να βαλω τα βαρυδια που χρησιμοποιουν στο ψαρεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το μολύβι (βαρίδια) απορρίπτεται..
Η riccia πρέπει να ξέρεις οτι βασικά είναι φυτό επιφανείας! Και κάποια στιγμή εκεί θα καταλήγει. ¶λλος τρόπος είναι π.χ. το δυχτάκι ή τούλι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρα και τα βαρυδια απορριπτονται λογο οξειδωσης.ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα ψαξω για πετρες μη ασβεστολιθικες
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως υπαρχουν στη θαλλασα βοτσαλα που ειναι απο γρανιτη και ειναι πρακτικως ουδετερα. Το τεστ με το aquaforte, αφου ξεπλυθουν καλα με γλυκό νερό θα σου πει τη συνεχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις μερικες ριζες.
|
||||
|
||||
![]()
Στα pet-city (μόνο εκεί δυστυχώς έχει JBL), έχει κάτι "πιαστράκια" πλαστικά (και επομένως ουδέτερα), της JBL, με τα οποία μπορείς να "αγκυρώσεις" το πλέγμα σου στον πυθμένα.. Ρίξε μια ματιά και για κάτι τέτοιο..
Όπως επίσης κυκλοφορούν κάτι βαριδάκια μολυβδένια της marina (της hagen), τα οποία είναι για ειδικά χρήση σε ενυδρείο (και γράφει ξεκάθαρα στη συσκευασία non-toxic).. Αυτά βολεύουν πολύ στο φύτεμα stem-plants, αλλά δε νομίζω ότι είναι αρκετά βαριά για να κρατήσουν τη riccia στο βυθό..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μυκητες σε υλικα απο την θαλασσα | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-06-07 09:12 |
πετρες απο την θαλασσα | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-02-07 21:07 |
φυκια απο Θαλασσα;;; | Θανάσης | Μεσογειακό | 15 | 21-07-06 17:18 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |