|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης Παρουσιάσεις ενυδρείων Ελλάδας - Ευρώπης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
The maximum length is approximately 25 cm.Oπότε Πανούλη λίαν συντόμως θα πρέπει να τα αποχωριστείς,απελευθερώνοντας τα σε κάποιο ποταμάκι με πιο πολύ νερό και ελάχιστες πιθανότητες να ξεραθεί.Σημασία έχει οτι ενδιαφέρθηκες να μάθεις τι έπιασες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολις μεγαλωσουν αρκετα θα επιστραφουν στο κυριως ποταμι (δηλαδη εκει που υπαρχει ροη και οχι σε στασιμες γουρνες)...ειναι μια καλη ιδεα ομως αφου τρεφονται με προνυμφες και εντομα (δηλαδη σαρκοφαγα) εφοσον μπορω να εξασφαλισω τη διατροφη τους να παιρνω οποτε υπαρχουν εγκλωβισμενα μικρα να τα μεγαλωνω ως ενα σημειο και να τα επιστρεφω... ![]() να προσθεσω εδω πως αυτες τις 2 μερες εμαθα σχεδον ολα τα ψαρια γλυκου νερου του νομου μου αλλα και απο πολλες αλλες περιοχες της ελλαδος..πολλα ειναι απειλουμενα...και οι βιοτοποι τους καταστρεφονται σωρηδον κυριως λογω αρδευσης και μολυνσης... το ολο εγχειρημα μπορει να δυσαρεστησε η να εκνευρισε μερικους..αλλα το αποτελεσμα για μενα (και για καμια 20αρια ψαρακια υποθετω) ηταν πολυ καλο....εμαθα τι υπαρχει γυρω μου...διπλα μου..και ποσο αναγκη εχει εμενα και εσας να το προστατεψουμε...μια πολυ καλη ιδεα ειναι ενα μεγαλο ενυδρειο να φιλοξενησει ελληνικα ψαρια που πολλα απο αυτα εχουν μηκος 15-25 εκατοστα (και υπαρχουν και αφθονα μικροτερα ειδη) γιατι τα περισσοτερα απειλουνται απο την καταστροφη των βιοτοπων τους... ωραια φιλολογουμε πισω απο ενα πληκτρολογιο αλλα ειναι καιρος να παω και να μαζεψω μερικα σκουπιδια απο το ποταμακι....ισως και οσοι δυσαρεστηθηκαν με οτι εκανα να νιωσουν καλυτερα αν πανε να μαζεψουν κι αυτοι μερικα στην περιοχη τους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω παντως νιωθω πολυ κερδισμενος με το ολο θεμα...περαν απο τις γνωσεις..και μονο που εμαθα το μερος (μακρια απο το δρομο δεν υπαρχουν σκουπιδια και το μερος ειναι ειδυλιακο..) ειναι απιθανο για χαλαρωτικες και δροσερες επισκεψεις..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην ανησυχεις..επαναφερω το θεμα με τα φυτα που ηθελε να δει ο φιλος δημητρης με πιο κοντινες φωτο...δεν ειμαι καλος φωτογραφος αλλα κατι φαινεται...
1.μυριοφυλλο το ελληνικο.. ![]() ![]() 2.βρυοφυτο το ελληνικο ![]() 3.λουνβιγια η ελληνικη ![]() 4.εχινοδωρος ο ελληνικος. ![]() 5. υγροφιλα η ελληνικη.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κατι ειχες πει και για γαριδες.Tις εχεις ακομα ; Καμια πληροφορια και γι αυτες ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2.Fontinalis antipyretika (Willow moss) 3...δεν το βρήκα ακόμα 4.potamogeton natans (ποταμογείτον ) 5.φυτρώνει μέσα και έξω από το νερό αλλά θέλει πολύ νερό. Ούτε αυτό μπόρεσα να το βρω και το ψάχνω πολύυυυυ καιρό!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο με δισκους | kanarini | Δίσκοι | 13 | 16-04-08 06:31 |
βιοτοπικο ενυδρειο | steady | Δίσκοι | 24 | 01-07-07 12:49 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
Κουνουποψαρο Ελληνικο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 30-11-05 10:19 |
ΕΤΙΜΑΖΩ 10.000 λιτ. | batza | Malawi | 33 | 06-05-03 18:44 |