|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάααα!!Δεν τον βλέπω ζωηρό Αντώνη!
|
||||
|
||||
![]()
οκ λοιπον....7μιση ξεκιναμε απο εδω....θα εχω και ενα φιλαρακι μου απο θεσσαλονικη....(κι αυτος με τα ενυδρεια...λουσυ θα θυμασαι τον τασο που καθοσασταν διπλα στην κοπη πιτας...)
κωστα θα πεσει τηλ να κανονισουμε πως τι γιατι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια, δεν εγραφα τοσο καιρο στην συμετοχή, γιατι δεν ήταν σήγουρο...
και εχω δυσάρεστα νεα... πρώτον είμαι ταπι μέχρι την δευτέρα το βράδυ, και δευτερον αυτος που θα εκανε για μενα το μεροκάματο στο καφε, αρχησε τα μα μου, και εχω εξεταστική κλπ... οπότε, θέλω πολλές φωτο... δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... ![]() ![]() ![]() ![]() σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο εκπληκτικά μπορείτε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα εχω παει σε κρητικό γάμο να προσέχεις τις κούπες γιατί την πατήσες.Αν σε φωνάζουνε μην γυρνάς κάνε τον κινέζο στο τραπέζι,γιατί μετά την εχείς πατήσει άσχημα.Ο κρητικός ξέρει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγες ωρες ξεκιναμε!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() προσοχη στους δρομους σε οσους ταξιδεψουν.....ο καιρος οτι και να ειναι δε θα μας καταβαλει....λουσυ αυριο με την τσιμπλα στο ματι 6μιση το πρωι θα κυνηγαω κριμπενσις... ![]() τα λεμε το πρωι!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πειτε πως περασατε....Και φωτο φυσικα!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς τα περάσατε παιδιά ;
Εγώ περίμενα το Στράτο να γυρίσει απο Ξανθη που είχε πάει απο την προηγούμενη για κάτι δουλειές, και σκεφτόμουν μήπως σας προλαβαίναμε αν γυρνούσε κατα τις 9-10 αλλα τελικά ήρθε στις 2 το μεσσημέρι οπότε πάει η Δράμα ![]() ![]() ![]() Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά, περιμένω να δώ φωτογραφίες... |
|
||||
|
||||
![]()
Elle το μόνο που θα σου πώ τώρα είναι πως εγώ γύρισα σπίτι 12 το βράδυ!!!!
Περάσαμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το χέρι του Χάρη με τον Χάρη , έναν μικρούλη σκαντζόχειρο που παραλίγο να πατήσουμε με το αυτοκίνητο και τώρα περνάει ζάχαρι στο κτήμα της Lucy
![]() Στο χωρίο Αγορά υπάρχει ένα πολύ όμορφο καταφύγιο άγριων πτηνών.Ο Λάζαρος ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια...ωραια περασατε απο οτι καταλαβαμε...αντε την επομενη φορα θα ερθω και εγω.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ LUCY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ.
ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: ![]() ![]() ![]() ![]() ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ : ![]() ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. ![]() Η LUCY ΣΕ ΡΟΛΟ ΞΕΝΑΓΟΥ: ![]() ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗ LUCY ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΗΤΕΥΤΗ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 16-06-08 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ:
![]() ![]() ![]() ![]() ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ: ![]() Η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ: ![]() ΕΝΤΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΟΛΥ. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 16-06-08 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η LUCY:
![]() ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ COWBOY: ![]() Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ: ![]() ![]() ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ: ![]() ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΗΝΩΝ
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ : ![]() ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ: ![]() ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΑΣ: ![]() ![]() ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΗ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LUCY ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. |
|
||||
|
||||
![]()
ο γητευτής φιδιών που είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια και απο μενα.....
τις ευχαριστιες μου σε ολη την παρεα για την υπεροχη παρεα και στη λουσυ ειδικα για τη διοργανωση της εκδρομης.. ηταν απλα καταπληκτικα!!! πολυ φυση....χαβαλες...ΠΟΛΥ φαγητο ....ακομη πιο πολυ νερο ( ![]() ![]() ![]() μολις βρω χρονο θα ακολουθησουν και δικες μου φωτο....και ιδιαιτερα απο τον χαρη τον χαρη και τον χαρη... ![]() ------------------------- δε ξερω αν εχουν και οι αλλοι....εχω φωτο με τη λουση να κρατα το αγριο φιδι...αλλα θα σας αφησω σε αγωνια μεχρι να ποσταρω...χεχ χε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 16-06-08 στις 17:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το αλογο που ειναι???
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() την αλλη φορα υποσχομαι να ερθω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΛΟΓΟΠΑΠΙΑ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σας παιδια!Βλεπω περασατε καταπλητικα.Σιγουρα τετοιες εκδρομες αξιζουν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΖΗΛΕΥΩ!!!!!
Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθουμε και εμείς... |
|
||||
|
||||
![]()
ρε πανο εσυ εισαι ζωοφιλος!!!το καημενο το παπακι τι σου φταει???αντε κατεβα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα...καλο...κατσε τοτε!!!παλι καλα που δεν ειναι κοτα!!να δουμε τι θα ελεγες!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |