|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητηρια μου πολυ ομορφη και μελετημενη δουλεια.Εχω καποιους ενδιασμους-αποριες.
1.Οι αντλιες που ειναι εκτος νερου οταν κοπει το ρευμα και ξαναερθει θα ξαναμπορεσουν να ανεβασουν το νερο, ή θα παρουν αερα? 2.Οι εσωτερικοι σωληνες pvc κακως κολληθηκαν.Στο μελλον μπορει να θελεις να πουλησεις το ενυδρειο και να χρειαστει να τους βγαλεις. 3.Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερβολικο ο σωληνας για τροφιμα καθως ακομα και σε πιο ευαισθητα συστηματα (reef πχ) το απλο pvc ειναι οκ.Εξαλλου εχεις βαλει pvc και μεσα στο ενυδρειο. 4.Δεν μου αρεσει που θα φενεται η σταθμη 5.Δεν μου αρεσουν οι σπηλιες.Χαλανε ολη την ομορφια και φυσικοτητα του τοπιου. Εσυ εισαι ομως το αφεντικο εδω, εγω σου λεω απλα τι γνωμη μου αν ειχα ενα τετοιο setup.Καλη συνεχεια με το τερας!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |