|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να βάλω ανεμστηράκια στο ενυδρείο μου{96}για αρχή.Μετασχηματιστή μπορώ να πάρω αλλά αφού έχω 1 εκατομμύριο φορτιστές κινητών γιατί να μην φτιάξω μόνος μου;Να πάρω ανεμηστηράκια οτι βρω;Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
καταψηξη θα το κανεις με 96 ανεμηστηρακια?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε τοτε air-co
|
||||
|
||||
![]()
Απο το σπιτι της κυρα κατινας
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου και την λυση ενος κλιματιστικου. Ειναι πολυ καλυτερο απο οποιαδηποτε πατεντα με ανεμηστηρακια η νερα, ασε που σου φτιαχνει το περιβαλλον στον χωρο.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι καλυτερα ετσι. Δυστηχως ετσι που καναμε το περιβαλλον δεν μπορουμε να ζουμε τους καλοκαιρινους μηνες χωρις κλιματιστικο.
|
||||
|
||||
![]()
Και εχουμε καλομαθει και εμεις και τα ψαρια με τα air-co.
Να τους παρεις ινβερτερ,κανει πιο πολυ οικονομια ρευματος και τα υγρα του δεν μολυνουν τοσο το περιβαλλον.
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι inverter παντα... χαχα
|
||||
|
||||
![]()
με 28 στο σπιτι μεσα στο ενυδρειο θα χεις παραπανω με τις λαμπες γνωμη μου βαλε δυο ανεμηστηρακια
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το τροφοδοτικο σου να ειναι οσα volt οσα και τα ανεμιστηρακια.....
|
||||
|
||||
![]()
na baleis to ena na fisai to enidrio kai to allo na bgazei aera...
ps. sorry gia greeklish grafo apo kinito ------------------------- Παράθεση:
gohn mazi grafame ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasinio : 23-05-08 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν δινεις δεκα ευρω να παρεις εναν μεταβλητης τασης να εχεις ησυχο το κεφαλι σου....???
|
||||
|
||||
![]()
χοντρικα, ειναι ενας μετασχηματιστης που μπορεις να επιλεγεις καθε φορα ποσα volt θελεις να βγαζει.....πχ αν παρεις ανεμιστηρακι που θελει 9V εχεις τη δυνατοτητα να το ρυθμισεις καταλληλα.....
|
|||
|
|||
![]()
Τα ανεμηστηράκια έχουν χρώμα μαύρο.
εσύ εννοείς φως led?που έχουν μερικά pc για εφέ? |
|
||||
|
||||
![]()
μην παρεις με φως παρε σχετα ποιο οικονομικα ειναι εκτος αν θες να το κανεις moonlight-ψυξη αν και δεν εχει νοημα αφου κυριως την μερα αναβουν με τη ζεστη τα ανεμηστηρακια και το moonlight πρεπει να χει μια περιοδικοτητα πχ μια ωρα μετα τα φωτα για να μην ενοχλει τα ψαρακια
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι να βαλεις ανεμιστηρακια με φωτα για εφφε κλπ κοιτα μια και καλη αυτο. (λετς χεβ σαμ φαν μπεΐμπι)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο εισαι εκτος εποχης
![]() και εγω ειμαι της αποψης οτι τα ανεμηστηρακια με LED δεν προσφερουν κατι μονο πολυ ακριβοτερα σαν κοστος |
|
||||
|
||||
![]()
Αξιζει τοση ταλαιπωρια με τα ανεμιστηρακια ;
|
||||
|
||||
![]()
Πες πως έχεις το ενυδρείο σε μια πολη σαν την Αθήνα.Φέυγεις για διακοπές.Το air-condition θα το ανοίγεις μόνο για τα ψάρια;Θα χαλάς τοσα χρηματα στη ΔΕΗ ενω μπορείς να βάλεις ανεμηστηράκια;Τελικά θα βάλω σκέτα και αυτόν τον μεταβλητή τάσης.Το πετ-μπουμ εχετε δει αν έχει;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εχεις ολη μερα το κλιματιστικο ανοιχτο. τουλαχιστον για ενα 6 ωρο τις πιο θερμοτερες ωρες. Ναι σαφως και θα πληρωσεις περισσοτερα χρηματα αλλα σκεψου πως για 8 μηνες τουλαχιστον εχεις εναν θερμοστατη που δουλευει συνεχεια.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|