|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το φορουμ ειναι καλυμενο νομικα, ομως ηθικα μπορει και να ισχυσει αυτο που ειπα. Παράθεση:
Αν θελω γραφω. Οχι δεν τα εχω στα αγαπημενα λινκ αλλα υπαρχει και η "αναζητηση". Τα λινκ στα ποστ μου δεν τα χρησιμοποιω γιατι ειναι δυσκολο να πετυχεις ιδια περιπτωση μαζεμενων προβληματων και ερωτησεων απο καποιον. Αν χρειαζοταν ναι θα τα εβαζα στα "αγαπημενα". Προτιμω να βαζω εκει ομως καλα και χρησιμα λινκς απο πληροφοριες για τα ψαρια μας και απο προιοντα με καλες τιμες που χρησιμοποιω και προτεινω και σε αλλους λυσεις οπως διαβαζω και εγω αλλων. Γι'αυτο δεν ειναι αλλωστε το φορουμ? Εγω που νομιζεις μαθαινω πραγματα? Στο πανεπιστημιο, στις ιχθυοκαλιεργειες? ![]() ![]() Παράθεση:
Αν νομιζεις οτι περιαυτολογησα καλως. Αυτο το σχολιο το εκανα για να δικαιολογησω την συμμετοχη μου σε αυτο το "ανουσιο" κατα τη γνωμη σου θεμα, που συζηταμε ενω θα μπορουσαμε να βοηθαμε αρχαριους. Μπορεις να μου δωσεις μονο καποια ιδεα για επιχειρηματολογια, αντι περιαυτολογια στο συγκεκριμενο σημειο, αφου ενοιασα οτι απευθυνθηκες προσωπικα σε εμενα και στην ενασχοληση μου με το παρων θεμα. Αλλιως αν νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να εκνευριστεις τελειωνουμε την κουβεντα μας εδω. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |