|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λέω να δέσω ανούμπιες σε ξύλο μοπάνι γιατί έχω ακούσει πως οι κυχλίδες ξεριζόνουν τα φυτεμένα.Για background να βάλω αφίσα,μαυρο χαρτόνι ή βράχο;Και υπενθυμίστε μου λίγο την προτεινόμενη σύνθεση.
------------------------- To ενυδρείο λέω να το ξεστίσω τελείως.Θα βάλω να δουλέβουν και τα δυο φίλτρα μαζί και το αρχικό και σπόγγου και θα βγάλω το αρχικό γιατί πιάνει πολύ χώρο.Σκέφτομαι να βάλω ύπόστρομμα και να φιτέψω πλατύφυλλα φυτά.Σκέφτομαι να το κάνω σαν του RAVEN http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E5%ED%F3%E9%F2. Αυτές οι ρίζες είναι μοπάνι;Ευχαριστώ. ------------------------- Μπορώ να βάλω και trichogaster leeri?Ενα ζευγάρι και η συνθεση να είναι 2 κριμπενσις-2 περλ γκουράμι και 10 καρδινάλιοι.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 17-05-08 στις 10:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |
Αλλαγή υποστρώματος | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-05 20:15 |
Αλλαγή ονόματος | Gandalf72 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 25-03-05 02:07 |
Αλλαγή υλικού | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 04-02-05 22:31 |