|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι την αφίσσα να την αγόρασες με το ρολό κι οχι με το μέτρο γιατί θα ''μπήκες μέσα'' με τόσα μέτρα...
![]() Βάλε χαρτονάκι μαύρο και θα δεις πόσο καλύτερο θα είναι με μόνο αυτήν κίνηση. Ασε που τώρα με τους δίσκους θα είσαι κολλημένος σε αυτό το ενυδρείο, και βλέπω να πεινάνε τα ψαράκια σου στα υπόλοιπα 6. Καλού-κακού έλεγξε την στατικότητα του διαμερίσματος, με τόσα ενυδρεία απορώ πως κοιμάτε ήσυχα, ο γείτονας στο κάτω απο σένα, διαμέρισμα... ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basillis : 14-05-08 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
λες γιαυτονα μην μενει κανενας απο κατω μου???!!
οι σκληροτητες θα κατεβουν κ αλλο σταδιακα. οπως ειπα δυστυχως δεν ξερω πολλα για τους δισκους κ ειπα να μην το παρακανω με την οσμωση. οι συμβουλες σας ειναι δεκτες κ σεβαστες. το χαρτονι εκλεισε. οσο για τα αλλα ψαρια μου θα πληρωσω καποιον να τα ταιζει!! (λεμε τωρα... ![]() ------------------------- οταν ερθουν να μου πειτε το μαγαζι!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis t83 : 14-05-08 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ενυδρειο στα ειπαν και αλλοι....
Εγώ το μονο που εχω να πω ειναι : Επιτέλους κάποιος με περισσοτερα ενυδρεια απο μενα!!!! Εφαγα σκονη !! χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ με πόσα είσαι imichal?
|
|
|||
|
|||
![]()
Λέει στην υπογραφή του...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aνοίγουν μαγαζί οι 2 τους...
(ευχαριστώ accnt). |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια ανταλαγη τα νεον...Θα τα παιξουν με τη θερμοκρασια...Ολο και καποιος εδω μεσα θα χει καρδηναλιους και θα θελει νεον.Ακομη καλυτερα βεβαια τα pencil fish που αν θυμαμαι καλα βρισκονται και στον ιδιο βιοτοπο με δισκους
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκο - πλεκοενυδρείο | ChristosΒ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 30-04-08 20:45 |
Προβλημα με δισκο; | gogos | Δίσκοι | 10 | 18-01-08 18:43 |
προβλημα με δισκο | gogos | Δίσκοι | 7 | 11-10-07 10:47 |
Δισκο-απορίες | johnny69 | Δίσκοι | 34 | 05-06-07 00:22 |
Mαυρα στιγματα σε δισκο | kosa11 | Δίσκοι | 31 | 15-12-05 19:12 |