|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
aaaooll Φίλε μου μήπως δέν πρόσεξες το σύμβολο? Δέν ενοούσα 30 αμπέρ αλλά 30 μίλι αμπέρ.Η δική μου πρόταση είναι να ξεκινήσης απο τον θερμοστάτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
λαθος βιασηνης...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχω σπάσει το κεφάλι μου τι θα μπορούσε να είναι, έχω ξηλώσει όλο τον εξοπλισμό και το ψάχνω ένα ένα ξαφνικά κοιτάω τη μπουκάλα CO2 και τα μανόμετρα δείχναν ότι έχει μισοαδειάσει. Την είχα γεμίσει μόλις πριν από 1μιση μήνα και δε δικαιολογούταν αυτή η πίεση. Κοιτώ το μετρητή φυσαλίδων και οι φυσαλίδες έκαναν μια μόνιμη γραμμή (τόσο γρήγορα έβγαιναν). Τελικά το πρόβλημα ήταν η υπερβολική παροχή CO2 κι αυτό ήταν που προκαλούσε εκνευρισμό στα ψάρια. Τα απότομα τινάγματα δεν ήταν ηλεκτρισμός αλλά απέλπιδες προσπάθειες αναπνοής. Έκλεισα τη φιάλη, άλλαξα νερό, έβαλα και μια αεραντλία να δουλεύει όλη νύχτα και σήμερα το πρωί τα ψαράκια είχαν τη συνηθισμένη τους συμπεριφορά (κινητικά, έβγαιναν έξω, έφαγαν κτλ). Πειράχτηκε κατά λάθος η παροχή CO2 και έπρεπε να χάσω 6 ψάρια για να το πάρω χαμπάρι.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ αυτα τα ψαρακια σου .
Αν ειχαν στομα και ποδια ξερεις τι θα εκαναν.... Μια βιοτροπικο Θερμαικος, μια φουλ CO2 ,τωρα τι θα βαλεις αλλο Χορτο απο το καλο ?
|
||||
|
||||
![]()
μπα...μετα τη μαστουρα απο το co2 τι να τους πει το Χορτο???...ψιλοπραγματα...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαρροή στο ενυδρείο | roti | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 13-03-08 21:13 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |
HELP διαρροή Fluval 104 | xsilliga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-09-04 23:05 |
Διαρροή | giannis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-04 11:20 |
Διαρροή σε εξωτερικό φίλτρο | basilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-01-04 01:35 |