|
||||
|
||||
![]()
Στο 45 λίτρων ενυδρείο μου, με πολλά φυτά, έχω 8 neon και ένα Colisa Lalia, εδώ και 2 μήνες. Το πρόβλημά μου είναι ότι τα neon δεν έχουν σχηματίσει κοπαδάκι. Το καθένα κάνει ότι θέλει... Τι μπορώ να κάνω;
|
||||
|
||||
![]()
σε 45 λιτρα ειναι ηδη κοπαδι...ποσο να απομακρυνθουν μεταξυ τους πια?? αν τα εριχνες σε 500 λιτρα θα εβλεπες διαφορα......εξαλλου δεν εχεις κατι που να τα απειλει...το γκουραμι αυτο δεν ειναι πολυ μεγαλο και εχουν συνηθισει......
παρουσια πιθανου εχθρου το κοπαδι γινεται πιο συμπαγες.... σε μικρα και φιλησυχα ενυδρεια τα νεον δε φημιζονται για το "δεσιμο" τους.....δε συμβαινει μονο σε σενα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω εβαλα στο 400 αρι μου 40 neon κ μονο τα πρωτα λεπτα της προσαρμογης ηταν ολα μαζι κοπαδι. τωρα ολα ειναι χωρια αλλα δημιουργουν πολυ ομορφο θεαμα μεσα στο πρασσινο απο τα φυτα ενυδρειο κ θα με κανουν να μην βαλω αλλο ψαρι!!
προφανως η ελειψη απειλης τα κανει να νιωθουν τοσο ανετα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ζηλεύω ....
Μετά από ένα ξεστήσιμο-κλάδεμα-επαναστήσιμο (αφού δεν υπήρχε καθόλου χώρος για κολύμπι πια) "κοπαδοποιήθηκαν". Μάλλον από το φόβο τους με το μπάχαλο που έγινε..
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι .. πειθαρχία τα νέον !!!!!
Νέον .... ΠΡΟΟΟΟΣΧΗΗΗ !!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά πάντως μην περιμένεις ποτέ να δεις την κοπαδο-συμπεριφορά που θες.
Ως γνωστόν οι ροδόστομομοι είναι μανούλα σε αυτό, τα υπόλοιπα κοιτάζουν πέρα δώθε. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα λένε από την αρχή...
|
||||
|
||||
![]()
Ε ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα πλάκα κάνω...
|
||||
|
||||
![]()
Φτου σου, με καράφλιασες βραδυάτικα.
Είδα ότι το ενυδρείο σου είναι μικρό, οπότε αν θες να δεις τέτοια ωραία θεάματα να ξέρεις ότι πρέπει να έχει μπόλικα ψαράκια και θέλουν αρκετό μήκος ενυδρείου για να σουλατσάρουν. Τουλάχιστον 1 μέτρο, αλλά όσο μακρύτερο (το ενυδρείο ε ) τόσο το καλύτερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |
Συμπεριφορα Σαλιγκαριων.. | ob-la-di | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-05-07 22:45 |
Συμπεριφορα Δισκων | hoby | Δίσκοι | 4 | 27-03-06 20:43 |
συμπεριφορα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-05 12:26 |
Συμπεριφορα σμηνοψαρων? | kpanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 04-06-05 00:27 |