|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πέμπτη βράδυ πήγα σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και γύρισα σπίτι με αυτή τη κούτα:
![]() ![]() Ποιός είναι μέσα οεο; ![]() Περιμένω ιδέες!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο Γκαρυ το σαλιγκαρι?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θηλυκια για το panaque??!Βρηκες σε μεγαλος μεγεθος που εψαχνες?!
|
|||
|
|||
![]()
δλδ να υποθεσουμε οτι λειτουργει το 2μετρο το ενυδρειο και οτι θα μπει εκει κατευθειαν??
|
|
||||
|
||||
![]()
¶δειο είναι Κώστα σου έκαναν πλάκα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υποθετικα μιλαω τωρα....το 2μετρο δεν λειτουργει αλλα οταν εχεις γυρισει τοσα πετσοπ και δεν βρισκεισ για καιρο αυτο που θες,οταν το πετυχεις το περνεις διχως δευτερη σκεψη!ελπιζω να ναι το panaque στο κουτι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα έλεγα ότι μέσα υπάρχει ένας panaque, και μάλιστα με μπλε μάτια!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αντεχουμε αλλο ..να το παρει το ποταμι(Rio orinoco)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ειναι οεο?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες ιδέες είχατε όλοι σας μπράβο
![]() ![]() Γάτος Αντώνη ναι ![]() ![]() jimfytakis, Μπράβο σου,είχες την πιο λογική ιδέα απόλες ως προς το τι είναι ![]() ![]() Λογική και η παρακάτω σκέψη σου Δημήτρη αλλά όταν δεν έχω χώρο προτιμώ να μου τα κρατήσει το pet shop που τα βρήκα μέχρι να τον αποκτήσω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,το 2μετρο λειτουργεί κανονικότατα περίπου μιαμιση βδομάδα τώρα...Από την προηγούμενη Κυριακή νομίζω,τότε ξεκίνησα το στρώσιμο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ωραίος ο Μικρός ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
And the winner is....ChristosΒ!!!!
![]() ![]() ![]() Που το κατάλαβες όμως;;; ![]() Για να ριξουμε μια ματιά μέσα στη κούτα λοιπόν ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτό κατα την προσαρμογή...(Του έκανα drip acclimation...)
![]() ![]() ![]() Να και η αποκαλυπτική...Panaque cochliodon ![]() ![]() ![]() ![]() Και μερικές φωτό στο κατάστημα που τον πήρα: ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Genital papilla close up...
![]() ![]() Close up στο στόμα... ![]() ![]() Πως σας φαίνεται; ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οφου οφου μια ψαρουκλα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mα τους 1000 μπακαλιαρους δικιο ειχα τελικα , γατοψαρο ειχε η κουτα.
![]() ![]() ![]() ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ το ψαρακι σου. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από water inn???? φοβερός είναι!!! να τον χαίρεσαι!!!
|
|||
|
|||
![]()
οι σακουλες κατι που μοιαζει με ζωοφιλια λενε
κωστα ξεκινησες το 2μετρο και δεν εχεις βαλει φωτογραφιες; η μηπως εβαλες και δεν το αντιληφθηκα; |
|
||||
|
||||
![]()
ποοοοοοοο!!!! ο τυπας απλα τα σπαει!!!καλοριζικος Κωστα!
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικος κωστααααα!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αληθεια πως και θα σπασεις την βιοτοπικοτητα σου ρε συ δεν το περιμενα απο σενα ![]() πες και τα σχεδια σου γιαυτον φανταζομαι σκοπο την αναπαραγωγη δεν την εχεις προς το παρον ε?
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο ψαρης αλλά πολυ ακριβος ρε παιδακι μου....
Τουλαχιστον να παει καποιος για αναπαραγωγή.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφος Κώστα!
![]() Να τον χαίρεσαι!! |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω...τι στομα ειναι αυτο!!!πολυ ομορφος ομως!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα σχόλια
![]() Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο την περίοδο αυτή και έτσι απαντούσα μόνο εκεί που υπήρχε ανάγκη... ![]() Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο πολύ!!! ![]() Ναι,από το Water Inn είναι όπως πιθανότατα θα διαπιστώσατε όσοι ξαναπήγατε από τότε(μια και λείπει ![]() ![]() Ναι,το 2μετρο έχει ξεκινήσει και δουλεύει κάποιο καιρό τώρα...Τότε που μπήκε ο Blue eye δούλευε με emergency εξοπλισμό μόνο αλλά τώρα η πλειοψηφία του εξοπλισμού έχει εγκατασταθεί και μπορώ και εγώ πλέον να κάθομαι λίγο να τα χαζεύω.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φωτογραφίες υπάρχουν να το χαζέψουμε και εμείς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν έχω καινούργιες φωτό του...Δεν έτυχε να τον βγάλω πρόσφατα...Έχω πάντως μερικές(λίγες) φωτό από αυτόν που έβγαλα αφού άνοιξα το θέμα αυτό και δεν τις έχετε δει...Θα τις βρώ και αν αξίζουν θα τις ανεβάσω
![]() (συνέχεια του πάνω post γιατί δεν χωραγε όλη η απάντηση σε ένα...) Σε ευχαριστώ Δημήτρη ![]() steady, Ούτε εγώ το περίμενα από μένα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 06-05-08 στις 18:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Στο "κοντινό" μέλλον(3-4χρόνια) θα φτιάξω ένα 2μετρο για Panaque cochliodon και άλλα είδη που μοιράζονται τον ίδιο βιότοπο με αυτόν...Αυτό φυσικά αφού φτιάξω ένα 3μετρο για Rio Orinoco biotope το οποίο όμως δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει!!!!
![]() Σκοπεύω πάντως να προσπαθήσω να αναπαραγάγω αυτό το είδος το συντομότερο δυνατόν μέσα στο ενυδρείο που έχω αυτή τη στιγμή...Ήδη έχω ξεκινήσει την αναζήτηση κατάλληλου συντρόφου για αυτόν και είμαι πολύ θετικός,πιστεύω πως σύντομα θα βρώ... ![]() Zorba The Freak, Τα αξίζει όμως!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ Χρίστο! Ryu, ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιος ειναι ο κυριος? (Pleco) | Stelios_Rjk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 26-10-07 19:28 |
ποιος ειναι ο κυριος-κυρια? | rockxk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 04-06-07 16:11 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ποιος ειναι ο ενοχος?? | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 13-10-05 15:06 |