|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ας το παίξω λίγο κακός....
Μπορεί να προσπάθησες να εφαρμόσεις των κανόνα αλλα αυτό δεν σημαινει οτι θα γινει και ωραίο...δεν φτανει απο μονο του. Πρωτα ειναι πολύ στημένο,είναι πολυ τετραγωνισμένο,επίσης η πέτρα με την τρύπα στη μεση κατανταει μονότονη στο ματι μου τουλάχιστον... Επίσης η ανουμπια,δεν ξερω δεν μου καθεται τελικα σε αφρικανικο. Επίσης ειναι πολύ μαυρο,αν και μου αρεσει το μαυρο... Αποψης ειναι βεβαια επάνω στην διακόσμηση αυτα που σε λεω,λειτουργικα φαινεται να ειναι ενταξει αλλα θεωρρω οτι μπορεις να το κανεις πιο όμορφο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Aquatlantis 360 | kastmaniac | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 23 | 26-04-07 13:26 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |