|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κομμάτια του βράχου δεν είναι κακά. Εγώ θα πρότεινα να πειραματιστής λίγο ακόμα με το στήσιμο.
Για παράδειγμα ένα μοναχό μεγάλο (έτσι φαίνεται στη φώτο) κομμάτι που έχεις στα δεξιά ή βάλτο αλλού ή σχημάτισε σπηλιά-πέρασμα με τι βοήθεια φυσικά και κάποιου άλλου κομματιού που θα πάρεις από αλλού. Πίσω από τα βραχάκια άσε χώρο για καλύτερη κυκλοφορία του νερού και των ζωντανών. Επίσης αυτό το μαλλιαρό κομμάτι που το έχεις βάλει τέρμα πάνω, κούρεψε το σε πρώτη φάση και γύρισε τούμπα για να μη φωτοσυνθέτει η άλγη. Αν μπορείς κατέβασε το και χαμηλότερα. Τέλος αν δεις ότι κάποια κομμάτια δε σου κολλάνε στο χτίσιμο και χαλάνε την αισθητική μη τα βάλεις. ¶λλαξε τε, χάρισε τα, ή πέτα τα. Το έχω κάνει κι εγώ. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθέτηση μαλακών κοραλλιών | nikman | Κοράλλια | 7 | 16-02-07 06:00 |
κατάλληλος χρόνος τοποθέτηση ζωντανού βράχου. | nikman | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 11-01-07 09:43 |
Τοποθέτηση Φυτων.. | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 09-10-06 13:29 |
Τοποθέτηση Θερμοστάτη | Juan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 21-10-05 07:53 |
τοποθέτηση λαμπών | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-04 23:43 |