|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια αν και νεος στα θαλλασινα, αυτο το πραγμα με την ροη ειναι δυσκολο αρκετα και απο παλιους χομπιστες απο οτι εχω καταλαβει.
Εγω ακολουθησα το παραδειγμα του accnt και επειδη εχω μαλακά κοραλια πηραν ολα μια κλιση με βαση την φορα του νερου προς τα δεξια. Αλλοι μου ειπαν να χτυπαει ο ενας κυκλοφορητης τον αλλο. Αλλου ειδα να χτυπανε οι κυκλοφορητες στην επιφανεια και αλλου να ειναι πολυ χαμηλα. Τελικα δεν εχω καταλαβει και εγω πως πρεπει να ειναι η τοποθετηση των κυκλοφορητων μεσα σε ενα ενυδρειο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μετακόμισε...Παρουσίαση νέου "σπιτιού" του!!! | kostasthess_ | Bettas | 10 | 09-04-08 10:36 |
Παρουσίαση:Η σιαμέζα "Βίλλη" μου!! | stat | Άλλα ζώα | 14 | 29-03-07 23:04 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |