|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κι εγω τωρα ενα παρομοιο προβλημα αν και εχω οσμωση αλλα υποψιαζομαι το λιπασμα ΚΝΟ3 που βαζω και ειναι σε σκονη (εχεις κατι τετοιο κι εσυ??)....πριν απο αυτο ομως ειχα παλι το ιδιο προβλημα και η αιτια ηταν η εξατμιση.....σε ενυδρεια που τρεχουν πολυ καιρο αυξανεται η σκληροτητα λογω εξατμισης....ετσι αν παει απο το δεκα στο 11 κι εσυ κανεις αλλαγη νερου 30% π.χ. παλι με νερο σκληροτηας 10, εχεις αποτελεσμα νερο (11+11+10)/3=10,66......ετσι λιγο λιγο με τον καιρο η σκληροτητα αυξανεται.......στο δικτυο μου ειχα 10 και το ενυδρειο σε 2 χρονια ειχε σκληροτητα 14.....βεβαια εσυ εχεις πολυ ανεβασμενη και ισως τρεχει και κατι αλλο αλλα καλο θα ηταν να παρεις και αυτον τον παραγοντα υποψιν.....οποτε πριν κανεις αλλαγη να αναπληρωνεις οσο εχει εξατμιστει με ΑΟ η με κανενα μπετονακι απιονοσμενο νερο και μετα να κανεις αλλαγη νερου...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταμπλετες για σκληροτητα | ducatisti | Malawi | 52 | 04-01-08 23:06 |
Κιχλιδες και σκληροτητα | casperon | Malawi | 7 | 13-12-07 18:34 |
σκληροτητα Αθηνας? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-08-07 15:06 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
ευαισθησια φυτων σε σκληροτητα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 14:17 |