|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Λογω του οτι εχω τα γενεθλια μου σήμερα μπορω να προσφέρω στους συναδέλφους το πολυπριζο με 24€ (συμπ.ΦΠΑ και Μεταφορικά) Οσοι θελετε στειλτε μου πμ να τα συγκεντρώσω και να σας τα στειλω. |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες?
|
||||
|
||||
![]()
δεν το εξηγεις λιγο παραπανω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Καθοτι εκτος απο aquaristas εχω και εταιρεία Πληροφορικής τα έκανα εισαγωγή για να τα διαθέσω απο την Εταιρεία μου αλλα σκέφτηκα οτι καλό θα ηταν να <<προσφέρω>> και εγώ κάτι σε ολους εσας που με βοηθάτε καθημερινά . Θα σας τα στειλω με Αποδειξη Λιανικής και Εγγύηση 12 μηνων |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς πολύχρονος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα κατ αρχην, εγω θελω ενα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια σου πολλά
|
||||
|
||||
![]()
ετσι πες ντε
![]() με 24¤ δηλαδη ερχεται αθηνα?αν ναι τοτε θελω και εγω ενα και ισως αναλαβω αν ενδιαφερθουν και αλλοι να παραλαβω κουτα των αθηναιων και να ερθει ο καθενας να το περνει απο μενα για να μην τραβιεσαι κιολας και στελνεις ενα ενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι !! με 24 euro τοσο μου κοστιζει στειλτε μου πμ οσοι θελετε για να τα εχω συγκεντρωμενα και να σας τα στειλω εχουν μεινει 7 τεμαχια
|
|
||||
|
||||
![]()
με τι τροπο θα αποσταλουν?
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια σου πολλα. σου εστειλα πμ για δυο πολυμπριζα.
|
|
||||
|
||||
![]()
η καθε πριζα προγραμματιζεται αυτονομα μεσω υπολογιστη, σωστα????Πρεπει για να διατηρησει το προγραμμα να ειναι παντα συνδεδεμενο με το Pc??? Για διαφωτιστε με πως λειτουργει.......
|
||||
|
||||
![]()
Steady θέλω και εγώ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει 6 μπριζες δυο μονιμες και 4 προγραματιζομενες.το συνδεεις με τον υπολογιστη ρυθμιζεις τις ωρες που θελεις να λειτουργει η καθε μπριζα μετα το αποσυνδεεις και εισαι οκ.Απλα θα το ξανασυνδεσεις με τον υπολογιστη οταν θελησεις να αλλαξεις κατι ή για να το ξαναρυθμισης σε περιπτωση διακοπης ρευματος. |
|
|||
|
|||
![]()
απλα το ρυθμιζεις την πρωτη φορα που το συνδεεις μετα αποσυνδεεις το καλωδιο usb και λειτουργει μονο του
δες και εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21059 |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω και εγώ ένα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια λογικα απο τα δεκα που ειχα δεν εχει μεινει αλλο απλα επειδη καποιος φιλος μου ειπε για 3 τεμ προτιμω να τα μοιρασω σε ολους εαν δεν εχετε αντιρηση και ο φιλος συμφωνει
Thanks |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μεινει καποιο κομματι ακομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε με την αποστολη ? θα εχουμε καμια ενημερωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου μας ξεχασες?
|
|
||||
|
||||
![]()
μας κρεμασες. Μπορουσες τουλαχιστον να απαντησεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξερει κανεις που μπορουμε να το βρουμε να το αγορασουμε αυτο?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια απαντησε σε κανεναν απο αυτους που παρρηγειλαν? του εχω στειλει και πμ αλλα τιποτα. και μπαινει στο gab απο οτι φαινεται στο προφιλ του.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξερω οτι πηρε τα στοιχεια μου, και εγεινε, καπνος... ουτε στα πμ απανταει, ουτε στο θεμα, τπτ...
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν του ανθρώπου δεν του βγήκε αυτό που ήθελε και δεν ξέρει πως να το χειριστεί ας μην τον παίρνουμε από τα μούτρα δεν πιστεύω οτι κάποιος πλήρωσε κάτι!
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμενα απαντησε τελικα και ειπε οτι θα μου τα στειλει. για να δουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω και εγω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θες να σου στειλω το δικο μου. Αυτο που μου εστειλε ο φιλος μας.
![]() ![]() ![]() Φιλε μου μπορουσες τουλαχιστον να μας ενημερωσεις οτι ΔΕΝ θα τα στειλεις και οχι να μας εχεις στο δουλεμα. και να μπαινεις στο gab και να μην απαντας στα πμ. |
|
||||
|
||||
![]()
αντωνη, μου ειπε στις 20-5 οτι θα τα στειλει αυριο, δλδ 21-5...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gembird Silver Shield™ (SIS-PMS) USB | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 18-10-15 23:05 |