|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω αλλα δε νομιζω να μη τρωει γιαυτο το λογο.. νομιζα οτι ειμαι στο οριο για τα λιτρα.αλλα τελος παντων... αν υπαρχει κατι αλλο για τροφη που καποιος ξερει ας μας δωσει τα φωτα του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φακελακι της ΤΕΤΡΑ τι ειναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
το φακελακι της tetra ειναι σκουλικι αλλα οχι κατεψυγμενο σε ιδικα φακελακια.Ειναι για ποικιλια στο φαγιτο των ψαριων να τα δινεις...Ενταξει απο τροφες με φιλαρακια δε δινει σε καμια σημασια αν κ πολλοι δισκοι τρωνε..Μου εκανε ιδιετερη εντυπωση η καρδια μοσχαριου δε του λεει τιποτα... ειμαι σε διλημα να παρω στα τυφλα τροφη ξανα μπας και πεταξω παλι λεφτα... |σως τα Discus Gran apo in Tropical να κανυν τιποτα.ειχα διαβασει γιαυτα σε παλιοτερο αρθρο εδω νομιζω..Θα παω το πρωι να βρω..
Η καρδια μοσχαριου μαλλον καταναλωνεται απο τα αλλα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλικα παντα: Μηπως να εδινες τον Δισκο , τα scat και τον κλοουν? ΔΕΝ κανουν ουτε μονα τους σε 50 λιτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε man ενταξει μου το εχει πει και αλλος αυτο δε ξερω τι θα κανω μπορει να κανω πιο μεγαλο ενυδρειο σε 1-2 μηνες αλλα αυτο που με προβλιματιζει ειναι το σκουλικι..Αν ειναι να μην τρωει γιαυτο και πεθαινει με μονο σκουλικι η πεθανει επειδη δεν εχει χορο να τα δωσω τι να πω.. Αλλα απο συμπεριφορα "φαινοναται" μια χαρα τα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο αφορα το προβλημα που εχεις μπορει να οφειλετε στο γεγονος οτι δεν εχει πολυ χωρο το ψαρι και αυτο δεν το βοηθαει στην προσαρμογη του (θα ειναι μονιμος αγχομενο , ειναι μονος του , κανονικα οι δισκοι πανε κοπαδακι κ.α.) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δεν θα με προβλημάτιζε μόνο το σκουλήκι αλλά τα λίτρα ...
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει τοτε - περνουμε σαν ενδεχομενο οτι ειναι ανχομενο λογο του χορου.Εκει εξηγειται και το οτι τρωει μονο σκουλικι δηλαδη ?? Δε ξερω τι να κανω τωρα ομως.Να τον δωσω ? Απλα μου φαινεται λιγο ακυρο να μην ειναι καλα και να τρωει μονο σκουλικια.Τιποτα δε θα επρεπε να τρωει..
Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι ανχομενο ?Εχει να κανει με το σχημα του? Αν ειναι να τρωει μονο σκουλικια και παθει τιποτα να τον δωσω.Απλα θελω να το εξακρυβωσω..Αν δεν ειναι απο αυτο σε 1-2 μηνες θα κανω μεγαλο ενυδρειο και θα τον βαλω εκει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουλικι;; help | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 21-11-07 10:55 |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-09-07 15:18 |
πηρα κι αλλο.. | TIGER14 | Bettas | 1 | 05-09-07 09:35 |
δεν παει αλλο!!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-06-06 18:43 |
Σκουλικι σε γκαπι και πλατι? sos. | bluefish | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 16:11 |