|
|||
|
|||
![]()
Mετά από ένα χρόνο στο ενυδρείο μου τα ψαράκια μου
με δικαιώσαν......Σας παραθέτω 3φωτό και θα ακολουθήσουν και άλλες από το μεγάλωμα των μικρών |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο τέλεια είναι
Συγχαρητήρια!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι...
![]() Μπράβο και από εμένα. Δώσε παραπάνω πληροφορίες για το ενυδρείο και για το ζεύγος...θα ενδιαφέρει πολλούς. Πόσα είναι τα μικρά? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην του ζητήσεις ... να πάρεις μόνος!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 80χ30χ40 Όγκος: 96 Φυτά: Anubia barteri nana,valisneria americana Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 ancistrus sp,5 corydoras paleatus,5 corydoraw panda. Διακοσμητικά υλικά: Ξύλα Υπόστρωμα :ψιλλόκκοκη άμμος (6εκ.) Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 1χ18watt Διάρκεια φωτισμού: 12 ωρες Φιλτράρισμα: Jbl crystal profi 250 Θερμοστάτης: 100 W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:6.5 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 15 ημερες Θερμοκρασία: 26 Όλη η δουλειά έγινε μέσα στην diy σπηλιά καρύδα……Μετά την μεγάλη απουσία μου από το σπίτι γυρνώντας είδα αυτό που βλέπετε και εσείς… Από όσο μέτρησα (που να τα μετρήσεις τα άτιμα) πρέπει να είναι καμμιά 60αριά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ! Τα κατάφερες πολύ καλά. Τώρα δε θα ξεκολλάς από το τζάμι. Τα μικρά θα πρέπει να έχουν πολύ πλάκα...
Τι τα ταϊζεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου πολλα μπραβο να τα χαιρεσαι............
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια!!!Πρεπει το θεαμα να ειναι τελειο!Ελπιζω το ιδιο τυχερος να μαι και γω με τα ancistrus L100...Μια ενσταση εχω μονο...Τα paleatus στους 26 νομιζω ειναι λιγο ψηλα...Θα ηταν καλυτερα αν εβγαζες τα paleatus και στη θεση τους να εβαζες αλλα 5 panda..Αν σεφτεις οτι τα πρωτα εχουν γκαμα θερμοκρασιας 16-24 το 26 ειναι πολυ,ανω τα 2α εχουν 22-25,οποτε το 26 ειναι πιο λογικο...και που ξερεις μπορει να χεις και καμια γεννα απτα panda!
|
|||
|
|||
![]()
Τι ancistrus ειναι;
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strinzis : 29-03-08 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και από μένα!! Πρέπει να είναι πολύ ικανοποιητικό το θέαμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την αναπαραγωγή Πέτρο!!!
![]() Καλό είναι να υπάρχει μονίμως κάποιο λαχανικό ή φρούτο στο ενυδρείο καθώς τα μωρά θέλουν να τρώνε συνέχεια... Αν και οι φωτό είναι κουνημμένες,μάλλον πρόκειται για Ancistrus sp.(3)...
|
|||
|
|||
![]()
να σοθ ζησουν
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αncistrus sp3 είναι.....αλλά όπως είπες οι φωτό είναι κουνημένες και η ψηφιακή καίει κάρβουνο ![]() .Τα ψαράκια ταίζονται καθημερινώς με αγγούρι,το οποίο και τσακίζουν κυριολεκτικά καθώς και με άλλα φρέσκα λαχανικά....Βέβαια λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας δεν προλαβαίω να τα προσέχω όσο θέλω.....Ο χρόνος θα δίξει ![]() ------------------------- Παράθεση:
ζουσαν όταν αγοραστήκαν και σε αυτούς τους βαθμούς πήρα γέννα...άμα ξεθάψω τις φωτό θα ποστάρω... Τώρα τις να τους κάνω.....
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΕΤΡΟΣ : 01-04-08 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο! συγχαρητηρια για την γεννα και να σου ζησουν!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή αγγελόψαρων | anasios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 30 | 18-11-05 01:53 |
Αναπαραγωγή Ottocinclus | lasal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 30-09-05 21:47 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |