|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω πως δε θα χωρανε κι εκει αλλα οταν τα πηρα δε με συμβουλεψε κανεις. προς το παρων ειναι μικρα σε μεγενθος και ευελπιστω πως μεχρι να μεγαλωσουν και να φτασουν την αναγκη για μεγαλητερο ενυδρειο θα εχω κι εγω την ευχερεια να τους το προσφερω, αλλα το καλυτερο που μπορω να κανω αυτην τη στιγμη ειναι αυτο (απο οικονομικης αποψης). Οστοσο ο albino ειναι στο μισο μεγενθος των bala. Πως ανεχονται κατι τετοιο. μου εχει σπασει τα νευρα γιατι συμπαθω τα bala πιο πολυ γιατι βρισκονται πιο πολυ καιρο μαζι μου και τα λεμε καλα.
------------------------- βασικά πιο σωστό νομίζω ειναι για 6-7 γενες, ας με διορθώσει κάποιος αν κανω λαθος, αλλα αν το υπολογίσεις παλι τοσο βγαίνει ![]() Γεννουν καθε μηνα σχεδον. το ιδιο λετε
every dog has his day Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αber : 31-03-08 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατοτητα ψαριων. | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-06 13:39 |
θανατος ψαριων | tolis_1234 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 15-03-05 23:22 |