|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μισο λεπτο φιλε Ανδρεα γιατι νομιζω οτι τα εχω μπλεξει
το ενυδρειο ειναι το Rio 240 με τις T5 λαμπες, εχει ερθει φυσικα οπως και καθε καινουργιο ενυδρειο με τις Day (η οποια βγαζει ενα λευκο φως) και μια Nature (η οποια βγαζει ενα πιο ροζ φως) εδω να πω οτι νομιζω οτι η ροζ λαμπα για την juwel στην σειρα high-lite ειναι η nature, κατι αντιστοιχο με την fluora η την grolux δεν εχω βαλει καμια αλλη λαμπα μεχρι στιγμης απλα σκεφτομαι να αφαιρεσω την Nature (αυτη λεω ροζ) και να προσθεσω μια Blue με αυτο και θα μειωθει η φωτεινοτητα του ενυδρειου γενικοτερα και θα ερθει λιγο προς το μπλε που μου αρεσει πολυ αισθητικα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος και CO2 | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-02-08 00:43 |
malawi-φωτισμος | ducatisti | Malawi | 5 | 17-11-07 19:52 |
Κυριες και Κυριοι...Ιδου!!! The Black Malawi | GeFior | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 04-07-07 23:03 |
Φωτισμος / Φωτοπεριοδος και αλγες | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-01-07 14:30 |
ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-03-03 14:55 |