|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο επομενο ενυδρειο μου , για την αναπληρωση θα βαλω μια ηλεκτροβανα με ενα φλοτερακι στην οσμωση και το νερο κατευθειαν στο ενυδρειο .
Οταν θα θελω να μαζεψω νερο μια φορα το μηνα θα εχω ενα Τ και θα στελνω στον καδο συλλογης .
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κι εγω κατι πανω στο θεμα Α/Ο...
αν το νερο τησ υδρευσης δεν περιεχει χλωριο, ειναι απαραιτητη η Α/Ο??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι μονο το χλωριο...
Βαρεα μεταλλα , παθογονοι μικροοργανισμοι και ενα σωρο ρυποι που υπαρχουν μπορουν να δημιουργησουν προβλημα μακροχρονια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αυτο το ξερω βασιλακι !! απλα ελεγα μηπος με ενα καλο φιλτρο μπορουμε να απομακρυνουμε ολους αυτους ρυπους και μεταλλα... χωρις Α/Ο...
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις σειρα φιλτρων ρολογιου (νημα και ανθρακα) και ρητινες στο τελος αλλα ιδιο αποτελεσμα με την οσμωση δε θα εχεις...
|
||||
|
||||
![]()
ισος δεν το εχω ψαξει...
γι αυτο και ρωταω.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν το ενυδρείο είναι ακόμα στο πολύ στήσιμο, οπότε όλες σχεδόν οι ιδέες είναι εφαρμόσιμες. Το 30λτ ήταν καθαρά δική μου εκτίμηση, αλλά πιστέυω μπορεί να γίνει και 60. Το ένα θέμα είναι πως θα εξασφαλίζω σε ένα δοχείο που το νερό θα έχει μένει μέσα, ας πούμε μια εβδομάδα, είναι κατάλληλο για να μπεί στο ενυδρείο. Εννοώ: το νερό που μένει μια εβδομάδα καλοκαιριάτικα σε ένα δοχείο δεν αλλοιώνεται?
η αρχική μου ιδέα είναι για chiller. το θεωρώ πιο κατάλληλο γιατί ορίζεις τη θερμοκρασία του νερού και όχι του αέρα, αν έχω καταλάβει καλά. Βέβαια είναι πολύ ακριβό, αλλά θα δούμε. Τέλος η ιδέα έιναι ότι το ενυδρείο θα έχει καπάκι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|