|
|
||||
|
||||
![]()
Της API!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσε χρωματικό κώδικα τότε για KH GH!!!!
Δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες που λένε οτι κάθε σταγόνα μέχρι να γίνει χρώμα ίδιο με το χρώμα του υγρού είναι και ένας βαθμός???? ¶ν λοιπόν χρειαστείς π.χ. 10 σταγόνες έχεις GH=10 dkh
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις διάβασα τις οδηγίες, αλλά δεν το κατάλαβα αυτό που είπες μόλις!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα περισσοτερα υγρα τεστ για kh και gh οσες σταγονες αντιδραστηριο (στον αριθμο) ριξεις στο δοκιμαστικο σωληνα για να παρει το χρωμα (το λεει στις οδηγιες) που θελεις το νερο, τοσο ειναι κ το kh/gh σου στην κλιμακα βαθμων. Πχ 5 σταγονες μεχρι να γινει πχ κιτρινο αρα 5dGH ή 5dKH
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μια ερώτηση μόνο! Πως θα ξέρεις πόσο κίτρινο, ή οτι αλλο χρώμα είναι, πρέπει να γίνει ώστε να σταματήσεις; Θέλω να πω παίρνει την απόχρωση σιγά σιγά, η μια και εξώ;
|
|||
|
|||
![]()
Σχεδον μια και εξω αλλαζει 3 χρωματα.βεβαια στην π.χ. 12η και 13η σταγονα θα δεις το ιδιο κιτρινο ,οποτε θα πρεπει να εισαι προσεκτικος σε ποια σταγονα θα αλλαξει χρωμα.κανε 1-2 δοκιμες στο φως της ημερας και θα δεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάτε και από τα μάτια που έχεις! Εσύ ως πιλότος πρέπει να έχεις πολύ καλά μάτια και να βλέπεις σωστά τα χρώματα! Εγώ δεν τα καταφέρνω τόσο καλά!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ---------------- Oι χρωματικες διαφορες πιστευω ειναι ξεκαθαρες εκτος κ αν εχει καποιος αχρωματοψια. Αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση των καταραμενων ph και λοιπων τεστ που βγαζεις δειγματολογιο χρωματων κ ψαχνεσαι. Τοσο πορτοκαλι ειναι η μηπως κιτρινιζει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σας ευχαριστώ όλους! Αύριο θα έχουμε και τα αποτελάσματα!!! ![]() 13ΚΗ, 21 GH! Πως με βρίσκετε; Αν καταφέρω να ρίξω το ph μόνο με CO2........................ Τώρα πως μπορώ να δω πόσο CO2 έχω στο ενυδρείο μου; Γιατί αν κατάλαβα καλά, από το πινακάκι, μπορούμε να δούμε αν το CO2 που έχουμε είναι πολύ ή λίγο! δεν πρέπει όμως να ξέρουμε και πόσο έχουμε;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη διαχυτη CO2 "alla aquamedic" | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 25-01-09 15:07 |
διαχυση co2 σε 2213 | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-01-08 02:20 |
JBL Διαχυση | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-10-07 22:53 |
Διαχυση Co2 | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 02-09-07 11:34 |
co2 διαχυση σε sump?γινεται? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-06-07 08:17 |