|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μαζι με yellow labidochromis τι ψαρια μπορω να βαλω για να καθαριζουν τα τζαμια απο την αλγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα χέρια σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ας μην βαζουμε παντου τα χερια μας εαν γινεται...αλλη λυση
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει αλλη λυση...οι πλεκο δεν ειναι σωστο να μπαινουν σε αφρικανικο ενυδρειο..και στα νερα της αφρικης δεν ζει κατι που να καθαριζει τζαμια...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
γι αυτο ρωτησα για να μην κανω κανενα λαθος και βαλω ψαρια που δεν πρεπει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις και εναν καλο μαγνητη..
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχω αλλα φοβαμαι μην κανει γρατσουνιες στα τζαμια
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Που ζουν στην Νεα Υορκη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλήρωσε έναν καλό μαγνήτη και με πολύ λίγη προσοχή θα είσαι μια χαρά .
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ εχω παρει
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο συνδιασμός Χέρι - Τηλεκάρτα - Σφουγγαράκι κάνει τα τζάμια αόρατα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο μαγνητη το κυριωτερο που πρεπει να προσεξεις για να μην εχεις γρατζουνιες στα τζαμια ειναι να μην παρει κανενα κοκο αμμου η χαλικακι...αυτο θα κανει ζημια.....ο ιδιος ο κετσες του μαγνητη δεν κανει..οποτε προσοχη οταν πλησιαζεις το βυθο σου με τον μαγνητη...
|
||||
|
||||
![]()
Για καθαρισμό άλγης μπορείς,εναλλακτικά, να βάλεις και σαλιγκάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Zebra snails ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, με τους floating μαγνήτες, εμένα μου φάινεται μάλλον απίθανο να πιάσεις χαλικάκι και να γρατζουνίσεις τα τζάμια.. Έχεις βέβαια το αρνητικό ότι είναι πιο ογκώδεις, και δε χωράνε να καθαρίσουν αν έχεις φυτά κοντά στο τζάμι.. (αυτό βέβαια έχει να κάνει με φυτεμένα και όχι με malawi που συζητάτε εδώ..)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς και με τους floating πιάνεις χαλικάκι αν δεν προσέξεις λίγο!
Έχει να κάνει βέβαια και με την κοκομετρία αλλά και με το υλικό που έχει ο εσωτερικός μαγνήτης.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ ολους σας παιδια για τις απαντησεις τελικα πηρα και μια μακρια λαβιδα που στην ακρη της εχει σφουγγαρι κανει καλη δουλεια στα δυσκολα σημεια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ | griffin_23 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 27-02-04 03:15 |