|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στο 70λ που εχω,πριν 2 μερες πεθανε ενας χρυσος αλγοφαγος κ σημερα πεθανε ενα kuhli(σκουληκι),οι μετρησεις μου ειναι: ph 7.5,gh 7,kh 3,no3 60,φυτεμενο κ του ανεβασα την θερμοκρασια στα 28 γιατι εχω νεογεννητα gyppie,τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τι πεθάνανε?
|
|
|||
|
|||
![]()
για τα νιτρικα εννοεις?
------------------------- καποιος να με βοηθησει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oscar1 : 20-03-08 στις 10:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις αμμωνιας και νιτρωδη; Συγκατοικοι;
|
|||
|
|||
![]()
αμμωνια ,νιτρωδη 0,του εκανα 1/3 αλλαγη χθες,κ1/3 σημερα,στο ενυδρειο ειναι 2 gyppie,4 cardinal,2 σκαλαρια,1 discus
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια ειναι τα ποιο πολλα ασυνδετα μεταξυ τους,τα λιτρα ειναι πολυ λιγα για τα ψαρια,ο δισκος απο 200 λιτρα και πανω το σκαλαρι το ιδιο,και τα δυο σε ομαδες. Γκαπυ σε σκληρο νερο και κοπαδι,καρντιναλ απο 6 και πανω και οχι με σκαλαρια,αργα η γρηγορα μπορει να καταληξουν μεζεδακι.
|
||||
|
||||
![]()
Τα στρίμωξες πολύ τα πράγματα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμπτωματα;
|
|||
|
|||
![]()
σωστα τα λες!απλως δεν ηθελα να διωξω τιποτα,οποτε για αρχη τα gyppie φευγουνε,εχω κ νεογεννητα μεσα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοι θανατοι | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 00:26 |
2 θανατοι σε 2 μέρες | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-02-08 23:23 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |
Θανατοι Ξιφοφορων | pete_cy | Ζωοτόκα | 13 | 08-08-06 11:45 |
Θανατοι silver shark | mag23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 08-06-06 13:41 |