|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό το ενυδρειάκι σου.
Μου άρεσε. Τώρα από παρατηρήσεις έχω τις εξής.... α)ο δεύτερος θερμοστάτης που λες πως έχεις πιστεύω πως είναι περιττός. β)εγώ θα μείωνα την φωτοπερίοδο στις 10-11 ώρες. γ)το κοχύλι κατά την γνώμη μου δεν έχει θέση σε ένα ενυδρείο τέτοιου τύπου,θα μπορούσες να το αντικαταστήσεις με μία καρύδα όπως σου είπαν ή με μερικές μικρές πέτρες λάβας και τα κριμπένσις θα την βρουν την άκρη και θα κάνουν την φωλίτσα τους ή με ξυλαράκια. Τα barbs πλησίαζαν τα μικρά και τα έκαναν ταλατιού τα kribs? Τα φυτά με τα μακρόστενα φύλλα είναι ένα είδος βαλισνεριας και νομίζω πως είναι valisneria americana natans... Kαλή συνέχεια... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το καινούργιο μου species tank! | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-06 17:48 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Tropheus species | HZULL | Tanganyika | 4 | 18-01-04 15:59 |
Pseudotropheus species | george | Malawi | 3 | 03-01-03 01:05 |