|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
hygrophila sessiflora?
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνώμη γράψε λάθος...bacopa madegascariensis...ο ενθουσιασμός βλέπεις
|
|
||||
|
||||
![]()
....madegascariensis!!!!!!!!
![]() Αφού δεν μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να πάω στη Μαδαγασκάρη, έχω κάνει όνειρο να φέρω εδώ την Μαδαγασκάρη!!!!! Θα το κάνω κάποτε το ενυδρείο που θα μου πάει! Μαζεύω από τώρα φυτά και πληροφορίες, κι αυτό το φυτό δεν το ήξερα!!! Δεν πιστεύω να πετάξεις αυτά που θα ξηλώσεις! ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελαίνεσαι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και θέλω
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλλιέργεια σκουληκιών Grindal | deMetrIs | Διατροφή | 72 | 16-05-14 23:58 |
Ζουζούνια σε καλλιέργεια με grindals | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-06-06 19:32 |
Καλλιέργεια microworms | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-06-06 21:28 |