|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αληθεια αυτος της jbl τις διαστασεις εχει περιπου χωρις το extension kit? ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- βασικα ο μονος λογος που δεν εχω πειστει ακομα για τη σκαλα ειναι αυτο το γυαλινο του ebay<μαρεσει να τραβιεμαι λιγο> και το σπειρωμα που εχει δεν εχω καταλαβει αν απλα ειναι εφετζιδικο η δουλευει οπως δουλευει η σκαλα το σπειρωμα και μετα περναει απο κεραμικο απο αυτο τι καταλαβαινεται? With high surface area per volume ratio, Co2 can easily dissolve και η τιμη του καλη γυρω στα 9-10€ και ειναι ενα μικρο γυαλινο αορατο πραγματακι αμα δουλευει καλα θα ειναι ενδιαφερον...
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 05-03-08 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη διαχυτη CO2 "alla aquamedic" | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 25-01-09 15:07 |
διαχυση co2 σε 2213 | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-01-08 02:20 |
JBL Διαχυση | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-10-07 22:53 |
Διαχυση Co2 | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 02-09-07 11:34 |
co2 διαχυση σε sump?γινεται? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-06-07 08:17 |