|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! θελω να μου πεις τι εκανες! πως το εκανες αυτο ρε συ;;;;;; εμενα το δικο μου φαινεται εντελως αδειο!
![]() ![]() περιμενω με pm ή οτι αλλο θες να με πεις τι εκανες! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια η ζουγκλα σου,μου αρεσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
και μενα μ αρεσε, πολυ πιο καλο σε σχεση με πριν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να κάνω μια ερώτηση.Το φυτό στην 1η φώτο που φαίνεται μπροστά και αριστερά πως λέγεται? Έχω ένα τέτοιο το οποίο μου έχει φτάσει στην επιφάνεια και δεν ξέρω πως πρέπει να το κλαδέψω.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχει βγάλει ρίζες 3-4 πόντους πάνω από το χαλίκι.Είναι φυσιολογικό αυτό? Σορρυ αν χαλάω το θέμα σου αλλά δεν έβρισκα φωτογραφία του φυτού και άρπαξα την ευκαιρία.Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σαν αποτέλεσμα εμένα μου αρέσει πολύ πάντως. Παράθεση:
Στο τελευταίο στήσιμο το 1ο φυτό αριστερά είναι η Eusteraliw Stellata απίθανο φυτό πολύ όμορφο. Και εδώ εγώ κλαδεύω στο ύψος που θέλω και ξαναφυτεύω απο δίπλα!!! Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά λόγια. όπως είπα και πιό πάνω κάθε σχόλιο δεκτό, μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σ'αυτό το χόμπυ!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ, θα παω κι εγω να παρω φυτα αμα ειναι
![]() ![]() ![]() ------------------------- κατι αλλο, αμα ψωφισει καποιο ψαρακι, πως το βρισκεις μεσα στη ζουγκλα; ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 04-03-08 στις 20:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να πάρεις φυτά αλλά πρόσεξε το ενυδρείο σου να έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις απο εξοπλισμό κλπ. Καλή δουλειά!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το χεις κάνει τούμπανο doctor, συγχαρητήρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο γείτονα!!!
![]() Βλέποντας εδώ και καιρό ενυδρεία φυτεμένα με ζωοτόκα σαν το δικό σου όλο και περισσότερο θέλω να το επιχειρήσω… και μάλλον θα την κάνω την δουλεία το καλοκαίρι. ![]() Και πάλι μπράβο και καλή συνέχεια!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Κι εσύ δεν πας πίσω πάντως!!!!!!
Παράθεση:
![]() ![]() Ξεκίνα και απο κλαδέματα μέχρι τότε εδώ είμαι..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks
![]() Οπότε φίλε μου, πριν ξεκινήσει το project «φυτεμένο» θα τα πούμε για να μου πεις τις εμπειρίες σου!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Όποτε θέλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και από μένα! Είναι τέλειο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ένα μόνο θα πω.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩ Πολύ ωραίο, πραγματικά με άρεσε πολύ. Καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατρέ, θα συμφωνήσω με τον Πολάτο.
Και εμένα μου αρέσει, αλλά υπάρχουν πιο ειδικοί σε θέμα aquascaping. Υ.Γ. Αν και το βασικό για μένα, είναι να αρέσει σε σένα. Όλα τ' άλλα είναι μπουρμπουλήθρες.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ήρθα κι εγώ... | Xotikouli | Φωτογραφίες μελών | 5 | 16-04-07 02:39 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |