|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά συμφωνώ και επαύξανω με τα παραπάνω σχόλια!Δε χρειάζονται αποδείξεις για να καταλάβει ο πατέρας σου αυτό που φαίνεται,απλά το αγνοεί όπως θα αγνοήσει και τυχόν πληροφορίες που θα του δείξεις...Βαλε αγγελία και χάρισε τα το συντομότερο,δες τι σ'αρέσει και αγόρασε τα,θα είσαι ευχαριστημένη και τα ψαράκιά σου το ίδιο και το ενυδρείο θα δείξει μεγάλο!Επίσης συμφωνώ να βγάλεις το αρχαίο,κατ'αρχάς επειδή είναι ήδη μικρό το ενυδρείο για τα ψάρια ώστε να έχεις και αρχαίο μέσα...Θα μας θυμηθείς...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
Να και το δικο μου | ΒLACK VIPER | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-10-07 19:01 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |