|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί ήρθα η ώρα να αναβαθμίσουμε τον φωτισμό του αντώνη (Αντώνης1980)....
Από 2*18 Τ8 (1 Osram daylight & 1 Osram fluοra) που ήταν πριν προσθέσαμε άλλες 2*24 Τ5 (1 Arcadia plant pro & 1 Aqualight 6.500K).... Οποτε τώρα έχουμε σύνολο 80 W.... ![]() ![]() ![]() Οι λάμπες πιάστηκαν με ωμέγα κλιπς πάνω στις Τ8... Ακροφύσια μπήκαν της Arcadia από 13 ευρώ/ζευγάρι.... Επίσης προστέθηκαν και μεταλλικοί ανακλαστήρες και αλιμουνοταινία στα πλαινά για να διαχέεται το φως καλύτερα.... ![]() Το σημαντικότερο είναι ότι δεν έγινε ούτε μία τρύπα στο καπάκι...(όσο "δύσκολο" και αν είναι να δεχθεί πατέντες... ![]() ![]() ![]() ![]() Και είναι έτοιμο....!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία πιαστράκια αυτά! Πού τα βρήκες? Μόνος σου τα έφτιαξες?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το κακό είναι οτι σκουριάζουν.
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμένα μετά απο 1 χρόνο δεν έχουν σκουριάσει ούτε λίγο...
Αλλά μπορείς να τα ντύσεις με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα συγκεκριμενα ναι.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Νεοκλη για την δουλεια που εκανε με τις λαμπες.
|
|
||||
|
||||
![]()
και ποσο κοστισε η ολη δουλεια παιδια???οι μετασχηματιστες εξω απο το καπακι????
|
|
||||
|
||||
![]()
Τιμες:17 ευρω το ballast 2χ24 και 26 ευρω τα δυο σετ ακροφυσια της arkadia.+ οι λαμπες+ο καφες+2 ωρες απο το χρονο μας.
![]() ![]() ![]() Τωρα προσπαθω να ρυθμισω το πολυμπριζο :http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23400 |
|
||||
|
||||
![]()
Καφέ ψεύτη δεν με κέρασες..!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ ο Νεοκλης εφτιαξε καφε στο σπιτι του.ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
κ τον πετυχε κ ολας
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Σήμερα το πρωί ήρθα η ώρα να αναβαθμίσουμε τον φωτισμό του αντώνη (Αντώνης1980).... Από 2*18 Τ8 (1 Osram daylight & 1 Osram fluοra) που ήταν πριν προσθέσαμε άλλες 2*24 Τ5 (1 Arcadia plant pro & 1 Aqualight 6.500K).... Οποτε τώρα έχουμε σύνολο 80 W.... ![]() ![]() ![]() 84watt παρακαλω.Μην λιγοστευεις τα watt της δουλειας σου. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Kαι επεται και συνεχεια.εντος των ημερων θα τοποθετηθουν στο ιδιο καπακι και τρια ανεμιστηρακια : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805788 για το καλοκαιρι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 04-03-08 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία δουλεία!! ¶ντε επι τέλους ήλθε και η σειρά μου
![]() αύριο θα κανουμε και το δικό μου project το οποίο αν κρίνω από αυτο που βλέπω εδώ θα γίνει σούπερ!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να γινει κ το δικο μου επεισης... εχουμε δουλεια αυριο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νεοκλη την εβαψες
![]() ![]() ![]() Για να μαθεις να εισαι καλος στις πατεντες... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ!!! Μας έπιασαν!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Αν κερνάς καφεδάκι.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα εσυ, και στην χόβολη θα στον ψήσω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου βάζεις άγνωστες λέξεις και μπορεί να με εξαπατήσεις...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια δουλεια και νοικοκυρεμενη ...αλλα αφου φθασατε μεχρι εκει , επρεπε να βγαλετε τις Τ8 εντελως
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χόβολη= ζεστή στάχτη απο φωτιά.(Λεξικό Γ. Μπαμπινιώτη,τόμος 6)
![]() Μιλάμε για τον Ελληνικό καφέ γιατί ο φραπέ στην χόβολη δεν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα γιατι να τις βγαζαμε? θελαμε να αυξησουμε τα watt. Ειχε 36 και προσθεσαμε αλλα 48 συνολο 84.Αν τις βγαζαμε θα ειχαμε συνολο 48 δηλ 12 παραπανω απο τα αρχικα.ποιο το κερδος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεί αντι να κρατήσεις τις Τ8 να τις άλλαζες και αυτές και να τις έβαζες όλες Τ5,και να είχες 4 Τ5.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε θα ηταν αρκετα τα εξοδα.Αφου υπηρχαν και ειναι και καινουργιες γιατι να τις βγαζαμε? μπορει να γινει αυτο που λες οταν ειναι για αντικατασταση οι τ8.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλύτερες οι T5?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |
χρυσοψαρα σε ενυδρείο 80 λίτρων;; | elk | Χρυσόψαρα | 1 | 10-10-07 16:10 |
Προσθήκη φακών σε compact μηχανές ?? | Lsourtzo | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 04-05-07 16:05 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
τοποθέτηση λαμπών | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-04 23:43 |