|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σε όλους,
Ο βασανισμός των ζώων είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος απλά για να εκτονώσει τις κ_ _ _ _ ς του (σορυ κιόλας...) Πιστεύω πως η πράξη αυτού του ατόμου δεν έχει καμία διαφορά με αυτή των παιδιών ηλικίας 14-17 που κυνηγάνε με αεροβόλο γάτες και σκυλιά, ή προσδένουν "γουρούνες" στην ουρά τους ή τα πετάνε σε κάδο σκουπιδιών συνοδευόμενα με ένα αντίστοιχο βεγγαλικό ![]() Επίσης η συμπεριφορά ορισμένων κυνηγών ![]() Όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω είναι θέμα παιδείας και βασικών αρχών, "όπως έχει μεγαλώσει κανείς..." όπως λέει και ένας πολύ καλός μου φίλος... Και σαφώς και ενημέρωσης... Η ζωή μας, το παράδειγμά μας...!!!!! (Νομίζω πως ήταν μια κραυγή απελπισίας και αγανάκτησης.... Ουδεμία πρόθεση να προσβάλω ή να θίξω συνειδήσεις, συνήθειες, ανθρώπους κλπ... Απλά παράθεσα την άποψή μου....) Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις είδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, είναι για πολύ γερά νεύρα, όσοι μπορείτε διαδώστε το όπου μπορείτε και όπου πάει....
Τι γίνεται γύρω μας και μεις χαμπάρι δεν παίρνουμε, πόσο μπορούν να υποφέρουν πια αυτά τα κακόμοιρα τα ζώα....Σκαύουμε τον ίδιο μας το λάκο....χωρίς ζώα στο τέλος θα αφανιστούμε και μεις μαζι, και η τραγική ειρωνία είναι οτι θα μας αξίζει. http://veg-tv.info/Earthlings
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απολύτως με το τι είπε η Ζαχαρέα Παιδιά! Αυτός ...
|
|||
|
|||
![]()
tkagem
μολις το ειδα..........ουφ............δεν...........ουφ.... .......δεν..............δεν μπορω να πω κουβεντα ........ |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σε όλους,
Tkagem: Καταπληκτικό βίντεο...!!!! 1 εικόνα είναι 1000 λέξεις, φαντάσου το βίντεο!!!!! Μπράβο σου που το πόσταρες!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εγω θελω να μαθω τι θα γινει τλκ με αυτον τον *******
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να με πείτε βάρβαρο, αλλά εγώ θα τον τιμωρούσα με τον ίδιο τρόπο που βασάνισε το καημένο το σκυλάκι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως το μυαλο αυτου του παιδιου δουλευει οπως παρα πολλων ανθρωπων.
Το χειροτερο ειναι, οτι τις περισσοτερες φορες δε τους καταλαβαινουμε, κυκλοφορουν αναμεσα μας, φαινονται ως οι ποιο φυσιολογικοι και ποιο φιλησυχοι ανθρωποι. Μπορει να σας φαινεται υπερβολικο αυτο που λεω, αλλα ειλικρινα δεν θελει πολυ ενας ανθρωπος για να ξεφυγει. Αν σας ενδιαφερει να διαβασετε για ενεργειες, τροπους ζωης και συμπεριφορες τετοιον ανθρωπων, εδω :http://eglima.wordpress.com θα βρειτε γνωστους αλλα και αγνωστους ανθρωπους που ξεφυγαν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελικα τι εγινέ? |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα νομίζω είναι ότι θέλουμε να εξαλειφθούν αυτά τα συμβάντα!!! Αν του έκανες το ίδιο μάλλον θα διαιωνιζόταν το πρόβλημα... και έπειτα ποιος θα το εφάρμοζε σε σένα που το έκανες σε εκείνον???? Με πιάνεις?????
(καμια πρόθεση για προσβολή, αλλά για διάλογο και συζήτηση ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|