|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που πήρες από το πλαίσιο το έχω βάλει και εγώ στο ενυδρείο του γλυκού νερού και δεν έχω κανένα πρόβλημα προφανώς δεν έχεις το σωστό τροφοδοτικό.
Μια άλλη λύση και ίσος πολύ καλύτερη είναι το φωτάκια με μπλε led από τη Hydor που είναι 220v και τελείως αδιάβροχα. Έχω βάλει τέτοια στο θαλασσινό και είναι φανταστικό αλλά να μην το βάλεις μέσα στο νερό αλλά από πάνω σε κάποιο σημείο που έχει ροή, τότε δίνει πολύ πιο ωραία αποτελέσματα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νυχτερινος φωτισμος με αυτοκολητα led | giler84 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 25-04-08 10:03 |
Moonlight.Συνδεση με φορτιστη ; | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 24-01-08 02:57 |
Δυνατότητα φωτισμού με Led ??? | alexispi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-06-07 11:53 |
led | faxkosit | Φωτισμός | 2 | 03-04-07 20:13 |
Φωτισμός ενυδρείου με led | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-06-06 10:33 |