|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς το μονο που ξερω ειναι οτι τρωει φυτα(απο δικια μου πειρα).τον εχω σε ενυδρειο με πλαστικα φυτα.ξερει κανεις τιποτα για τον ομορφο-η κυριο-α?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλακοστομος πρεπει να ειναι.ολοκληρη ονομασια δεν θυμαμαι να σου πω.κανε μια αναζητηση και θα βρεις πολλα για αυτον.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πλέκο ρε παιδιά όχι πλάκο Plecostomus είναι η οικόγενεια. ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι ο hypostomus punctatus, γίνεται λίγο μεγαλούτσικος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sorry λαθος ορθογραφικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
στο google βαζω hypostomus punctatus βγαζει φωτο αλλα δεν ταιριαζει με το δικο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι γιατι δεν εχει καμια σχεση ειναι καποιο ειδος panaque μαλλον για σιγουρα περιμενε να σου πει ο Kostas G
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω,το σκοτώσατε το θεματάκι...
![]() Πραγματι είναι plecostomus και οχι πλακο... Αλλά η οικογένεια είναι η Loricariidae,plecostomus ή pleco είναι απλά η κοινή όλων των μελών της οικογένειας αυτής... Φυσικά Hypostomus punctatus δεν είναι... ![]() ![]() ![]() Λοιπόν,κατα πάσα πιθανότητα είναι Peckoltia L009...Είναι μικρό είδος,γίνεται μόνο 8εκ. χωρίς να υπολογίσουμε την ουρά... Πανέμορφος ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() αυτες βοηθανε? ειναι γυρω στα 12 εκ με την ουρα. Δυστηχως την εχω σε ενυδρειο με πλαστικα φυτα γιατι τα ζωντανα τα μασουλουσε.Και μου αρεσε παρα πολυ για το 120λιτρο μου με τα φυτακια μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 25-02-08 στις 13:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος χωρίς καθαρή καλά εστιασμένη φωτό...Φαίνεται να έχει μερικά αγκαθάκια στο πίσω μέρος του σώματος αλλά δεν φαίνεται το πόσο πυκνά και μεγάλα είναι...
Πιστεύω πως με τάισμα με λαχανικά και φρούτα δεν θα σου ξαναπειράξει τα φυτά σου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Θα την δοκιμασω βαζοντας μερικα κλαδεματα απο λιμνοφυλλο και θα βαλω και αγγουρακι.
Και λιγο χιουμουρ: Στο αγγουρακι να βαλω και λαδοξιδο ή σκετο ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ancistrous αλλα τι? | nikitasp | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 27-02-08 10:12 |
Ζευγαρώσαν αλλα? | PascM | Bettas | 10 | 09-12-05 21:08 |
χωραει αλλα? | johnny | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-10-04 01:35 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |
Βατραχακια | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-03 13:53 |