|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ από προσωπική μου πείρα με αυτό το θηρίο, συμπέρανα ότι με μία γενναία αλλαγή 60% ή και παραπάνω καθώς και με 4-5 μέρες πλήρη συσσκότιση (εννοείται να μην περνά καθόλου φως στο ενυδρείο, όχι απλά να είναι κλειστά τα φώτα), φεύγει. Σημασία έχει να χάσει τα φωσφορικά από τα οποία κυρίως αναπτύσσεται (γι' αυτό και η αλλαγή νερού).
Τώρα, αν προσπαθήσεις να πειραματιστείς με οξυζενέ, επειδή την έχω πάθει, σιγουρέψου ότι το οξυζενέ είναι καθαρό και δεν περιέχει καθόλου φώσφορο. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |
AGA aquascaping contest 2007 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 12-11-07 19:35 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Ο mr. Best Of Show - AGA 2005 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 09-01-06 21:57 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |