|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πως κλαδεύουμε τη Vallisneria americana (gigantea)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα χαλασμένα φύλλα τα κοβεις όσο πιο κοντά στη ρίζα γίνεται. Αν θες να κόψεις υγιεί φύλλα λόγω μεγέθους τα κόβεις με ενα ψαλίδι εκεί που θες όμως έτσι σε λίγο καιρό θα χαλασουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω κοβω με ψαλιδι φιλε στο υψος που θελω,πολυ γρηγορα ξαναμεγαλωνει κ στελνει κ δρομεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
εάν τα υγιή φύλλα τα φυτέψω θα βγεί νέο φυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν βγαινει.Πολλαπλασιάζεται με ρανερς. Πάντως και αν τα κοβεις μεχρι να χαλασουν θα έχει βγαλει νέα και δεν θα φαίνεται άσχημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
leonm εμενα δεν χαλανε τα φυλλα που κοβω,ξαναμεγαλωνουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μπορουν να μεγαλώσουν και μετά που θα κοπούν αλλά δεν κρατάνε τόσο όσο αν δεν τα κόψεις, αρχίζουν σιγά σιγά απ τις κομμένες άκρες να σαπίζουν.Σε μένα παλιότερα που είχα, αυτό είχα δει.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω παντως μεγαλωνει πολυ γρηγορα κ γι'αυτο μπορει να μην βλεπω αν τα φυλλα που αναπτυσονται ειναι τα παλια η ειναι καινουρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ρανερς για τους άσχετους σε πολύ απλά ελληνικά τι σημαίνει?
|
|
||||
|
||||
![]()
δρομεις, το φυτο που θα βαλεις στο ενυδρειο στελνει μικρες ριζες γυρω του.εκει που πιανει η καθε ριζα αναπτυσεται κ ενα νεο φυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδή το φυτό που έχω βάλει εγώ θα βγάλει καινούρια χωρίς να κάνω τίποτα εγώ ή πρέπει να κάνω κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να ακριβολογούμαι, οι δρομείς δεν είναι ριζες άλλα κάτι σαν κλαδάκια που θα δώσουν από ένα νέο φυτό, που θα βγάλει τις δικές του ρίζες. Όπως η φραουλιά.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
σε ελαχιστο χρονο το ενυδρειο γινεται ζουγκλα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά περιμένω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με τους "δρομείς" γίνεται με το συγκεκριμένο είδος φυτού ή παρατηρείται και σε άλλα είδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αρκετά είδη.... ένα είναι echinodorus tenellus....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vallisneria americana (gigantea) | parrot | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 03-02-08 01:08 |
VALLISNERIA AMERICANA | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-12-07 21:44 |
Κλαδεμα Η.polysperma και V.americana | spykan2 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-03-07 14:30 |
Vallisneria ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ !! | γαυρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-03 14:37 |